tirsdag 3. mars 2020

Stjernetegn jomfruen 2018

Dette kommer dog med en pris – du risikerer å få problemer i forholdet ditt hjemme, eller et mer distansert forhold til familien din. De kan bli trukket ned av sin trangsynthet og falle inn i en rutinert live, samtidig som dem henger for mye med fortiden og holder seg igjen. Andre karaktertrekk er også viktige når det kommer til å finne en soulmate, men det er viktig at en jomfru får en partner som er av samme natur.


Indtil videre vil du have stor succes med alt, du tager dig til. Pas meget på med at hvile på laurbladene og vær opmærksom på.

På de fleste nettsider står det mye av det samme om hvert stjernetegn , men her har vi funnet noen interessante, mindre kjente fakta. Klikk deg videre for å lese dem alle! LÆS MERE OM JOMFRUEN.


Hun, eller han, er ikke bare hårdtarbejdende, men er også meget drevet af sit arbejde. Mennesker født mellom 23. Jomfruen er en skøn medarbejder at få for enhver virksomhed.


Nøkkelord Jeg analyserer.

Praktisk, fantasifull, kreativ, effektiv og kritisk, og service orienterte, sunn fornuft, beskjedne, helse bevisst mentalt aktiv, hjelpsomme, fleksible. Kan pedantic, masete, over-kritisk, urovekkende, over. Kvinnelig jomfru: Den kvinnelige jomfruen er tøff, men ofte beskjeden. Hun er en perfeksjonist sjelden er forsinket. I tillegg innrømmer hun aldri sine feil og har lett for å kritisere andre.


Ditt horoskop er basert på din fødselsdato og blir brukt av spåmannen til å gi deg veiledning i ditt liv. Horoskopet er som et fyrtårn. Gjør det du kan for å forbedre ditt liv! Sjekk ditt egentlige stjernetegn nederst i saken.


Du er i ditt element, og på nett med kosmiske energier. Mye av dette skjer uten å komme i direkte berøring med ditt stjernetegn , noe som betyr at du ikke trenger å bli direkte involvert i noe uten at du selv virkelig ønsker det. Disse passer sammen. Den type kjærlighet som viser seg i dramatiske følelser, sentimentale løfter, tårevått erklæringer og moste hengivenhet, ikke bare etterlater en Virgo mann kaldt, kan det skremme ham til fange nærmeste buss eller tog ut av byen.


Du er reserveret af natur og beskeden, og frem for alt samvittighedsfuld. Hvert enkelt stjernetegn er blitt tilknyttet bestemte kjennetegn og egenskaper.

I grupper på tre er stjernetegnene delt i fire elementer: ild (væren, løven og skytten), jord (tyren, jomfruen og steinbukken), luft (tvillingen, vekten og vannmannen) og vann (krepsen, skorpionen og fiskene). Du er også veldig allsidig, så å håndtere flere forskjellige oppgaver samtidig, er bare gøy for deg. Helse og energi er bra. Kroppsdelen assosiert med ditt stjernetegn er mage og tarm. Kosthold og ernæring er svært viktige tema for deg.


Det kosmiske tempo øker. Meditasjon, gong-ba yoga og Tai Chi kan bidra til at du slapper av etter lang dag på jobben. Vi ønsker deg en perfekt bursdag, kjære Jomfru! Vægten (Libra), 24.


Stjernetegn i zodiaken er en betegnelse for det, der indenfor astrologien kaldes soltegn. Gratis årshoroskop og månedshoroskop fra astro tex - Dansk stjernetegn analyse af gratishoroskop. Dette bør du jobbe med - ifølge ditt stjernetegn.


Til og med ditt stjernetegn vil han lese alt om. Jomfruer er ofte logiske, detaljorienterte og nøyaktige. Ikke noe skal unnslippe hans undersøkelse,. Er du født i Tvillingene? Da er du temperamentsfull, filosofisk, intelligent, rasjonell og effektiv.


Men du kan også være utålmodig og rastløs, snakkesalig, barnslig og useriøs.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg