mandag 30. mars 2020

Småbarnstillegg

Kor lenge kan du få barnetrygd? Hvor lenge kan du få barnetrygd? Ekstra småbarnstillegg : Tillegget kan gis til enslig forsørger som mottar utvidet barnetryg og som får uredusert overgangsstønad samtidig. Vilkåret er at yngste barn må være mellom null og tre år gammelt.


Småbarnstillegg til enslige forsørgere. Dette gis til enslig forsørger med barn mellom null og tre år, som har rett til utvidet barnetrygd og samtidig rett til full overgangsstønad. For å få denne stønaden kan man ikke ha arbeidsinntekt på over G. I tillegg får man som enslig forsørger et småbarnstillegg per barn.


Jeg vet jo at man som enslig kan få småbarnstillegg. Iallefall er dette noe man har fått før. Når man har barn mellom 0-år. Trodde dette var på samme søknaden som barnetrygda jeg, men det ser det ikke ut til å være.


Du kan bare få ett ekstra småbarnstillegg , uavhengig av hvor mange barn under tre år du faktisk forsørger. Oslo: Reduksjon i småbarnstillegget i barnetrygden, økt skatt på vanlige lønnsinntekter og økt el-avgift, vil ifølge TVvære noe av innholdet i. Slik kan også du organisere økonomien din! Også denne uka står det en interessant artikkel om sparegrep man kan ta for økonomien sin. Oversikten viser skattekalkulatorene på Smarte Penger.


Alle kalkulatorene blir oppdatert når det skjer endringer som har betydning for beregningene i kalkulatoren. KLP startet som et spleiselag av små kommuner over hele landet. I dag er vi Norges største pensjonsselskap. Vi er et annerledes finansselskap, fordi våre kunder eier oss.


All vår verdiskapning kommer kundene til gode. Det samme gjelder den fastsatte fordelen av fradrag i skatteklasse 2. Dersom en av foreldrene er selvstendig næringsdrivende, skal kapitalinntektsdelen av næringsinntekten medregnes i kapital- inntekten. I tillegg kommer utvidet barnetryg ekstra småbarnstillegg eller kontantstøtte, dersom foreldrene mottar dette.


For bidragsmottakeren skal i tillegg mottatt utvidet barnetryg ekstra småbarnstillegg , kontantstøtte for bidragsbarnet og fordelen av særfradrag for enslige forsørgere legges til. Inntekten skal fastsettes etter skjønn dersom en part ikke legger fram etterspurt dokumentasjon, eller dersom det er grunn til å tro at parten holder tilbake opplysninger som kan ha betydning for. Drømmeren Forumet er livet VIP. Foreldrefrådrag er noko alle foreldre får. Det er bakt inn i kontantstøtta, men einslege forsørgarar har eit ekstra utanom.


Skatteklasse er einslege forsørgarar og gifte med ei, eller to inntekter(kor den eine er veldig lav). Har nå søkt om dobbel barnetryg men er det ikke noe som heter småbarnstillegg også da? Har lest det på nav sine sider og at det er en sum på rundt 6kroner.


Det gis bare ett tillegg per enslig forsørger, uavhengig av hvor mange barn i alderen - år vedkom­mende faktisk forsørger. Dersom foreldrene ikke er sammen, men deler omsorgen for barnet og har avtale om delt boste kan hver av dem få halvparten av barnetrygden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg