onsdag 25. mars 2020

Spirulina mage

Vi har spirulina og mye annet. Se det store utvalget og få prisløfte i dag. Bland 1–teskjeer spirulina med litt kaldt vann om morgenen og drikk som en shot. Bland med dine favorittfrukter, bær og grønnsaker.


Du kan også ha spirulina i frokostgrøten, i supper, sauser eller i salatdressingen.

Så selv om supplementet er fordøyelig, kan du oppleve noen mage - og tarmproblemer, som er forbigående til kroppen blir vant til det. Næringsstoffene i spirulina er sensitive for dagslys, og det er viktig å beskytte algene. Smoothie För ett bra grundrecept, blanda msk spirulinapulver, dl apelsinjuice och banan i en mixer. Den som är orolig för en trög mage kan vara lugn, spirulinan är lättsmält, men kan dock ge något utrensande symptom men dessa brukar gå över efter en period av användning.


Algene har lenge blitt brukt og verdsatt i mange asiatiske kulturer, og den japanske regeringen har til og med klassifisert den som et funksjonelt livsmiddel i seg selv. Mikroalgene inneholder over hundre næringsstoffer. Blant annet aminosyrer, mineraler, sporstoffer og forskjellige vitaminer.


Bekreftet fri for BMAA.

Mer oroande biverkningar av spirulina orsakas av blå-gröna alger som samlas från vilda källor eller dåligt kontrollerade omgivningar. Spirulina er blågrønne alger som er svært næringsrike. Vild spirulina kan innehålla bakterier från djuravfall som kan orsaka kraftig diarré eller kräkningar. Mange som ikke tåler chlorella, tåler spirulina.


Ikke ta spirulina om kvelden siden det gir energi. Fri frakt over 5Kr. Kom i toppform med oss. Mage parasitter kan føre mennesker til å utvikle kvalme og dårlig matlyst i løpet av infeksjon. Personer med mage parasitter kan også ha oppkast, noe som kan føre til dehydrering.


Vekttap og underernæring kan bli resultatet hvis kvalme vedvarer over lang tid eller er alvorlig. Orolig mage orsakas av syran i spirulina , men detta symptom brukar minska med tiden. I dag er det konsumert som et kosttilskudd eller supermat for å øke vårt vitamin- og mineralinntak på en enkel og naturlig måte.


I denne artikkelen vil du derfor lære om dens utrolige egenskaper, samt hvordan og når å ta spirulina for å øke dens effektivitet. Vitamin A bidrar til immunsystemets normale funksjon og jern bidrar til å redusere tretthet og utmattelse. Krom bidrar til å opprettholde normalt blodsukkernivå.


I tillegg til å skape en metthetsfølelse tilfører spirulina mange viktige næringsstoffer som du ellers lett går glipp av når du spiser lite.

Forskning har dokumentert at spirulina har vektreduserende virkning hos overvektige. Det er det anerkjente medisinske tidsskriftet Lancet som i desember meldte at enkelte vitaminer kan faktisk være farlige: ”Inntak av A-C- og E-vitaminer, samt betakaroten og selen, har ikke noen forebyggende virkning mot kreft i mage , spiserør og tarm. Hos immunsvekkede personer kan candidasopp gi kraftig oppvekst i svelg, spiserør eller mage som gjennom blodbanen kan medføre spredning til hjernehinner, nyre, lunger, urinblære og hjerte.


Invasive gjærsoppinfeksjoner forårsakes av ulike Candida spp. I Norge dominerer Candida albicans, etterfulgt av Candida glabrata.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg