torsdag 3. september 2020

Ting å gjøre i oslo i helgen

Bestill nå, betal senere, gratis avbestilling, døgnåpen kundeservice på ditt språk. Budsjett til luksus, hoteller og hjem. Gratis avbestilling! Design unike ting med dine fineste bilder og navn. Vi tilbyr et bredt spekter av forskjellige ting.


De fleste av oss har trasket bort til slottet, tatt en selfie på operahuset, eller sett Vigelandskulpturene i Frognerparken. Glem de typiske turiststedene i Oslo , og oppdag Oslos skjulte perler. Her er ti (unike) ting du må gjøre i Oslo. Så i dag tenkte jeg å komme med noen tips til hva man kan finne på i Oslo i helgene. Ting å gjøre i Oslo : Se anmeldelser og bilder av ting å gjøre i Oslo , Norge på Tripadvisor.


Og da mener jeg ikke utesteder og fancy restauranter, men litt mer. Det er lett å tenke at nå på vinteren (skulle vel egentlig vært vår by now) er det ingenting å finne på. Det kanskje aller beste å gjøre i Oslo er å leie en bysykkel og sykle rundt i byens gater.


Ting å gjøre i oslo i helgen

På denne måten kan man oppdage skjulte perler og komme over alt fra morsomme markeder til kunstutstillinger. Oslo har definitivt mye å by – her en liten smakebit! Hva vil du gjøre i Oslo ? Mammadamens beste tips.


Vy express - gjør det enkelt å reise grønt med buss. Stena Line - ferger til og fra Norge. DFDS - ta den behagelige sjøveien fra København til Oslo. Rent-A-Wreck- det smarte leiebilvalget. Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din, øke nettstedssikkerheten og vise deg personlig tilpasset annonsering.


Ting å gjøre i oslo i helgen

Klikk her for å finne ut mer eller kontrollere innstillingene dine. Ved å klikke på eller navigere på nettstedet, godtar du vår bruk av informasjonskapsler. Oslosurf Det skjer i Oslo er en ledende byguide for Oslo med 25.


Vi utgir også byens største kultur-nyhetsbrev som sendes på epost til 20. For å gjøre det enklere for deg å finne frem blant et hav av reisemål, reportasjer og tilbud har vi samlet alle våre topplister på ett sted. Her kan du finne tips fra eksperter til ting å se og gjøre på neste norgesferie. Hehe, for å være ærlig så er Oslo på tredjeplass etter Stockholm og Købehavn når det gjelder mine skandinaviske favorittbyer.


Ting å gjøre i oslo i helgen

Og i Norge er nok Bergen på førsteplass for min del. Likevel er Oslo et spennende sted om man ser litt under overflaten, og det er unektelig mange ting å gjøre der. Tilt Oslo er ekspert på klassisk spill.


Her finner du alt innen flipperspill og arkadespill bare et steinkast fra Oslo Sentrum. De skal også ha et pluss i boken for at de jevnlig får inn nye spill. Prisene er ganske høye og man må reservere bord på forhånd for å nyte det 1prosent. Men, men, morsomt er det!


Besøk hjemmesiden her. For de minste barna er det lekeplasser og parker nær sagt overalt. Byen har også en rekke besøksgårder med husdyr, blant annet Bygdø Kongsgår Bogstad besøksgår Nordre Lindeberg, Søndre Aas på Holmlia og Kampen barnebondegård. Ung i Oslo og Akershus?


Er du under i Oslo og Akerhus? Denne oversikten skal være for deg! Her skal du finne morsomme, annerledes, gøyale arrangementer som passer deg og vennene dine. Konserter, show, kurs og annet!


Vet du om noe som vi ikke har fått med oss? Leter du etter en gave i Oslo ? Mange leter etter morsomme ting å gjøre i Oslo , her har vi samlet gavekort på opplevelser i Oslo slik at du enkelt kan finne en gave til den som har alt. Kjøp enkelt og raskt gavekort på en opplevelse i Oslo , skreddersy med en personlig hilsen og motta gavekortet på minutter.


Side2): Har du ikke lyst til å smøre ski og dra opp i marka, kan du ta med deg disse anbefalingene på hva du kan kaste bort verdifulle helgetimer på. Det gir en god luksusfølelse å gjøre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg