tirsdag 22. september 2020

Varme lunsjretter

Salat, scones, sandwich, pai eller omelett. Her finner du fristende og enkle oppskrifter på lunsj- og småretter til både hverdag og helg. Noe for enhver smak.


Her har vi brukt ferskosten sammen med litt honning, sitronsaft og frisk basilikum. Trenger du tips til en god lunsj? Hva med scones, salat, sandwich, pai eller omelett.

MELD DEG PÅ NYHETSBREVET OG FÅ OPPSKRIFTENE I MAILBOKSEN. Her noen forslag til enkle og lette lunsjretter som er raske å lage. Alle rettene inneholder mindre enn 4kalorier per porsjon.


Ta sjansen og prøv da vel. Proteinbombe Fruktlunsj - eller kanskje dessert? Oppskrift på asparges med sitronsmør og ost er en super forrett eller som en smårett på et tapasbord. Eller hva med å lage en god snack til deg selv?


Pass på at aspargesene er nykokte og varme når de serveres.

Topp måte å starte en januarhelg. Mange deilige lunsjretter kan nemlig lages kvelden før og oppbevares i en plastboks. Godt har plukket ut ti fabelaktige oppskrifter fra norske matbloggere som garantert vil gjøre kollegaene dine misunnelige! Du trenger ikke bruke lang tid på å lage en god og sunn lunsj.


Vi har samlet tips til en rask, enkel og sunn lunsj som gir masse energi. Like gode kalde som varme , perfekt i lunsjboksen. MIDDAGSRESTER – lag alltid opp litt ekstra middag, det er berre heilt genialt å ha med i lunsjboksen! Her er kokoskrema kyllingwok. Det meste av middager smaker også godt kaldt, så man er ikkje avhengig av å måtte varme det.


SØTPOTET POLARBRØD – oppskrift HER. Nydelig med pålegg på! Supper, burgere og salater får du på de fleste steder. Trysil er elgkommunen over alle, og elg står på menyen flere steder.


Lunsjmulighetene er. Ofte inneholder middagsmat mer farger og grønnsaker, samt at varmmat ofte inneholder et mer balansert forhold mellom karbohydrater, fett og proteiner. Jeg er derfor veldig tilhenger av varm lunsj, sier Hansen.


Varm lunsj er supert! PERFEKT: En omelett er et helt super alternativ til lunsj, mener ernæringsfysiologen.

You need to enable JavaScript to run this app. Vennligst la dette feltet stå tomt. Få nyheter og oppskrifter rett i innboksen din! Meld deg på nyhetsbrevet her! Ditt navn og e-post vil aldri bli publisert eller delt med andre.


Produkter kan ikke være innbakt eller stekt i kavring. Fisk, fjærfe, kjøtt (magre kjøttvarer). Her kan du finne oppskrift etter ulike kriterier som vanskelighetsgra opprinnelseslan karakteristika og type måltid.


Gå til søkesiden for oppskrifter for å filtrere oppskrifter etter flere kriterier samtidig. Som regel er det varme og kalde retter av både fisk og kjøtt, grønnsaker, brød og forskjellig pålegg samt desserter. Slik lunsj serveres gjerne mellom klokka og 15. En lunsjbar er en kafeteria der en kan kjøpe lunsjretter fra en disk eller få dem raskt servert. Så har du konfirmasjon, dåp, bryllup, møte eller en annen koselig sammenkomst som du ønsker god mat til, kan vi lage akkurat den maten vi har lyst på.


Dersom du vil ha noe annet enn det som er på menyen, kan vi ordne det. Legg til nystekte brø varme lunsjretter , variert pålegg m. Vi har eller skaffer det meste innen dagligvare. Hos Mattid B2B bestiller dere maten enkelt på nett.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg