tirsdag 15. september 2020

Tromsø kiropraktikk

Tromsø kiropraktikk

Let us be your guide in Tromsø. Breathtaking Arctic Adventures! Reserver ditt Hotell i Tromsø online. Bestill drømmeferien med Agoda. Stort utvalg av hotell i Tromsø.


Tromsø kiropraktikk

Finn den perfekte bilferie i Tromsø med halvpensjon. Super pris, det finnes ikke bedre! Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! Gjennom årene har kiropraktikken utviklet seg i takt med tiden til en moderne kunnskapsbasert helseprofesjon med muskel-skjelettlidelser som hovedvirkeområde.


Parallelt har kiropraktikk i stadig økende grad blitt integrert i det etablerte helsevesen generelt og på områdene forskning og utdanning. Vi tilbyr daglige akuttimer hos kiropraktor i Tromsø. For å sikre deg som pasient et best mulig resultat garanterer vi time i løpet av timer.


Dette gjelder ikke i høytider. KIROPRAKTORKLINIKKEN TROMSØ i AMFI VEITA - Klinikken ble etablert av kiropraktor Øivind Stokke som den første i sitt slag i Nord-Norge. Nå drives Kiropraktorklinikken Tromsø av kiropraktorene Vidar Kristensen og Pål Røkenes. Vi har gratis parkering og gode. Ordet kiropraktikk er greskt og betyr å praktisere med hendene.


Behandlingsformen slik vi kjenner den idag er ca. Målet ved behandlingen er få muskler og ledd til å fungere optimalt. Tromsø Kiropraktikksenter er en nyetablert klinikk med kiropraktorer på Langnes. Jekta Storsenter (Karlsøyvegen 12) vis-a-vis Langnes legesenter.


Våre behandlere har tverrfaglig kompetanse som sikrer pasientene et fullverdig behandlingstilbud. Trening: Alle dager 05. Håvard Nordås har innledet samarbeid med avisen Agder.


Hver tredje uke skal han i fast spalte ta opp temaer rettet mot fysisk aktivitet og forebygging av helseplager. Les om Kiropraktikk. Finn klinikker, priser og les anmeldelser i Troms. Tjenester innen Kiropraktikk tilbys hos klinikker. Priser fra kr 4til 720.


Tromsø kiropraktikk

Kiropraktor er spesialist i utredning og behandling av sykdommer og plager i muskel og skjelettsystemet som blant annet ryggsmerter, nakkesmerter og senebetennelse. Teraputen behandler pasienter i alle aldersgrupper. Vårt nettsted er til for å gi deg informasjon og kunnskap om ditt problem. System-Bedrift Siste oppdateringer for bedrifter finner du på Enhetsregisterets hjemmesider brreg. Se kontaktinfo, telefon, kart, veibeskrivelse, åpningstider, priser og ventetider, ansatte, og les anmeldelser.


Bærumsveien 20 etg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg