torsdag 17. september 2020

Sulten amming

Det er mye enklere å amme en baby som er passelig sulten og rolig enn én som er skrubbsulten og gråtende. Hyppig amming reduserer også brystspreng, som de fleste opplever i forbindelse med at melkeproduksjonen kommer i gang. Signalene som barnet gir når det vil ammes kan være litt vanskelige å få tak på for nybakte foreldre.


Det er vanskelig å legge et gråtende barn til brystet, så legg barnet til mens det fortsatt er rolig og viser tidlige tegn på sult. Amming har mange fordeler både for mor og barn. I tillegg skapes en nærhet og kontakt mellom mor og barn når barnet ammes, og det er praktisk at maten alltid er tilgjengelig.


Sjekke dine medisiner med apotek, lege eller Tryggmammamedisin. Unngå andre rusmidler. Høres ut som om du spiser det kroppen din trenger. Og du spiser jo sunn mat! Jeg spiser også masse, men også mye godteri i tillegg!


Sulten amming

Vekten min står stille, men det er helt ok da jeg er fornøyd med den. Jeg har en datter på 10uker, og hun gulper utrolig mye. Vil det at hun gulper mye gjøre at hun blir fortere sulten ? Kommer jo ganske mye opp igjen virker det som. Når vil gulpingen avta? Synes det plager henne litt all denne gulpingen.


Hvis du bytter side uten at barnet har bedt om det, kan det forstyrre barnets mulighet til å forsyne seg med passelig mengde av næringsstoffene i melken. Tegn på dette kan være at barnet gulper mye, blir fort urolig igjen etter amming , har hyppig og nesten vannaktig gul eller gulgrønn avføring, og vokser bra, men ser slankt ut. De fleste nybakte mødre har gledet seg til å amme barnet sitt, og forventningene rundt amming og hvordan det skal oppleves er ofte veldig høye. Dette er ikke uten grunn, for det å amme kan.


Må samtidig stort sett alltid mate henne i etterkant (ca min) av amming fordi hun gråter og er sulten fortsatt er sulten. Idag er jeg så utrolig sulten , og det er veldig vanskelig for meg. Får man slike sult-dager når man ammer? Jeg kunne virkelig spist hele tiden. Amming innebærer at barnet drikker melk fra mors bryst.


AMMING : Sela (28) ammet døgnet rundt: – Jeg hadde nærmest uutholdelige smerter Sela (28) fikk to tette barn, Lennox (mnd) og Lyder (mnd), og ville gjerne amme begge, men det gikk ikke helt etter planen. Morsmelken er den beste maten et spedbarn kan få. For mor kan amming bidra til redusert risiko for utvikling av brystkreft. For hvert år med amming reduseres risikoen med. Signerer alle de andre her som sier at du bare bør gi ham mat når han våkner sulten på natten.


Sulten amming

Jeg har selv en baby på mn og her er det amming stort sett annenhver time hele natten gjennom selv om han spiser to forholdsvis store porsjoner fast føde hver dag. I denne forstand er sannheten at det ikke er vanlig å vite når barnet er sulten , kan være mer vanlig under amming og fôring på etterspørsel (den mest anbefalte og anbefalte), siden når vi spiser babyflasken, er det mer vanlig å kontrollere avstanden mellom skuddene. Nattøy og badeklær for amming. Hos oss finner du også fint nattøy og fine badeklær som er tilpasset amming.


En ammenattkjole eller en pyjamas med ammefunksjon kan eksempelvis være behagelig om barnet våkner midt på natten og er sulten. Selv på stranden eller i svømmehallen kan det være praktisk med en badedrakt som du diskret kan. Spør for ei venninne. Hun fødte natt til 3. Melken har ikke kommet enda bare råmelk og han søker og er sulten etter hun har ammet han.


Sulten amming

Da kan du altså bli sulten igjen etter kort tid. Samme antall kalorier satt sammen av fiberrike, rene råvarer, som krever en del fordøyelse, kan imidlertid gi en helt annen metthetsfølelse og tilfredshet, sier Nordstrand.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg