mandag 28. september 2020

Verdens beste skuffkake

Nydelige grove scones by ingunnquenild. Jatta, det ble lite med oppdateringer av julebakst. Produkter i oppskriften. Bjørnar Berntsen Familiens favoritt siden min mormor som døde da jeg var kun år.


Verdens beste skuffkake.

Slik gjør du Kaken: Rør natron ut i surmelken, og bland inn resten. Norges nasjonalkake er typisk 17. Imponér gjestene dine med verdens beste kake ved neste bursdag, jubileum, dåp eller konfirmasjon. Kaken består av knasende sprø marengs og saftig formkake og er fylt med en silkemyk vaniljekrem blandet med bløtpisket krem. Den er ikke vanskelig å lage, men sørg for å ha en helt ren bakebolle og visp når du skal piske eggehvite og sukker.


Oppskriften fikk jeg av en mamma i barselsgruppa, som igjen har fått den av en venninne. Og det er i barselsgrupper oppskriftene på de beste langpannekakene gjerne befinner seg – for har man barnehage- eller skolebarn, er det stadig avslutninger og sommerfester der man blir bedt om å ta med kake. Jeg har i årevis jaktet på den beste pannekakeoppskriften, og dette er etter min mening verdens beste.

De smaker akkurat som pannekakene man får i Frankrike. Ikke for harde, ikke for myke, ikke for søte, bare kjempegode. Veldig god oppskrift på tradisjonell eplekake i rund form med ekte vanilje.


Brunt sukker gir kaken en litt karamellaktig smak. Innlegg om verdens beste krydderkake skrevet av fruhaaland. Deilig, saftig og smakfull krydderkake på en ganske så iskald vinter dag. Begge melmengdene står i oppskriften. Gratulerer masse med dagen kjære Vigdis!


Jeg er helt sikker på at det er mange som har gode og snille svigermødre, men jeg har virkelig vært ekstra heldig med min! Alt godt Uansett om det er bryllup eller begravelse, bursdag, dåp eller konfirmasjon, når det er fest må det stå kvæfjordkake på bordet hos oss. Kvæfjordkake – verdens beste kake! Har lyst til å dele min oppskrift på verdens beste sjokoladekrem med dere.


Vet det florerer av forskjellige oppskrifter og mange av dem er nok også ganske like hverandre. Denne oppskriften kommer fra min mammas kokebok, og jeg syns den er verdens beste sjokoladekrem. Lag verdens beste grønnsakssuppe selv!


Enkelt, raskt og utrolig godt.

Full av gode grønnsaker, kraft og næring! Gode for både store og små! Denne er full av næring, og du står fritt til å tilsette hva enn du ønsker av kjøtt!


Vi feiret bursdag i går og bursdagsbarnet ønsket seg sjokoladekake – verdens beste sjokoladekake for å være presis. Forbausende nok er det ganske mange sjokoladekaker som kaller seg for verdens beste så her var det bare å velge og vrake. Jeg serverte den på Påskeaften med et glass hvitvin til.


Min venninne kommenterte den på denne måte: Skulle tro at vi var på den fineste restaurant Den var bare helt fantastisk. Denne gangen er det ikke en kake som blir publisert, men selve kremen for å ha oppå en kaken. Idag folkens – idag er det suppe på menyen! Forrige veke lagde eg nemlig verdens beste tomatsuppe – vertfall det beste tomatsuppa eg nokon gang har smakt.


Tja… Grunnen til at denne suppa blei så god ligger i krafta. Den beste suppa lager du med skikkelig heimekokt kraft! Det beste skiføret er innendørs. Solgte leiligheten, sa opp jobben og flyttet til Las Vegas.


Avslører seertall: - Vår mest sette noensinne. Reisebilde- bløffen. Gris blir tvunget til strikkhopp.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg