torsdag 10. september 2020

Verdens beste pølsehorn

Verdens bedste pølsehorn. Det her er kort sagt, verdens bedste pølsehorn. Vi har fået over 5tilbagemeldinger og alle er fuldstændig enige i, at det er de absolut bedste.


Du får pølsehorn , som er nemme, luftige og lækre. En bonus er også, at de ikke bliver tørre.

Og selvom det er de bedste, så er de ikke sværere at lave end så. Ja, intet mindre end verdens bedste pølsehorn. Kender du ikke det man ofte bager pølsehorn , men de kun lige er gode i det øjeblik de er lune, for derefter at blive tørre og kedelige? Nu er det lykkes mig at bage de mest perfekte pølsehorn jeg til dato har bagt, og de er ligeså fantastiske dagen efter.


Opskrift på verdens bedste pølsehorn – Tangzhong metoden. Måske du allerede har prøvet opskriften på vores populære pølsehorn ? Det er vinterferie og for mange av oss tid for kos med familien.

Disse ostehornene lager jeg ofte, gjerne sammen med barna. Passer godt på tur, til frokosten eller som kveldskos, og de er fine å fryse. De er kjempegode og enkle å lage. Se også oppskrift på Kvæfjordkake, som fylles med romkrem. Produkter i oppskriften.


Wenche lagde pavlova i dag. Perfekt til vårens og sommerens selskaper. Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan. Jeg har bakt den mange ganger og den blir like god hver gang!


Kan absolutt anbefales! Jeg fant den på Stines Hverdag og jeg har fått hennes tillatelse til å gi den videre til dere. Silje,pass på at melken har riktig temperatur,for varm eller kald så hver den ikke. Når du lager verdens beste vafler starter du med å piske egg og sukker godt sammen. Deretter rører du inn melk, kulturmelk og vann.


Bland sammen alt det tørre og pisk det inn i væsken til du får en klumpfri røre. Disse hornene har jeg delt oppskriften på her før.

Det er seriøst verdens beste horn, og så er de halvgrove og dermed ikke så usunne heller. I morgen skal vi ha feller julelunsj på jobb, så da måtte mannen til pers med èn arm. Ambisjonene er store når Christian Mikkelsen, Olav Svarstad Hauglan Emil Lystvedt Berntsen og Leo Magnus de La Nuez nå setter opp sitt aller første helaftens show.


Intens planlegging, knallhard trening, sterke personligheter. Aldri før har noen medier vært på innsiden av det norske herrelandslaget i. Imponér gjestene dine med verdens beste kake ved neste bursdag, jubileum, dåp eller konfirmasjon. Du trenger egentlig bare en kålrabi eller kålrot for å lage kålrabistappe, men her får du triksene som løfter smaken og gjør dette til verdens beste kålrabistappe: Kraftkost. Bruk sjyen som ligger i bunnen av pinnekjøttgryta, eller ribbefettet fra svineribben, i kålrabistappen. Det trengs ikke mye, men her ligger det veldig mye god smak.


Som vanlig ble mine boller kjempe bra. Overraskelsen var derfor stor da jeg måtte konstatere et klart tap i konkurransen. Bollene bakt etter oppskriften på verdens beste boller fra det søte liv fikk et helt klart flertall av stemmene.


Fortsatt i sjokk, men innser at jeg vel må prøve ut den oppskriften neste gang.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg