mandag 21. september 2020

Strømmen storsenter

Velkommen til Shoeday! Gavekortene Ditt Gavekort. Strømmen Storsenter - Kampanjer og aktiviteter. Massevis av klær, men ingenting å ha på deg? Senterleder: Per Kristian Trøen.

Handz On Auto Care vasker bilen for deg. Full shine – Basic. Luftblåsing, grundig støvsuging, rens av all tekstil inkl.


Kom innom vår nye butikk og bli inspirert, eller bestill noe vakkert her i nettbutikken vår. Vi er også kåret til Årets Interflora butikk. Aleris dekker et bredt tilbud av fagområder, og vi kan derfor ofte tilpasse løsninger basert på individuelle behov. Vår prisliste er derfor ikke utfyllende.


Kontakt oss for mer informasjon.

Bestill nå, betal senere, gratis avbestilling, døgnåpen kundeservice på ditt språk. Budsjett til luksus, hoteller og hjem. Vårt team består av erfarne optikere og salgskonsulenter som er eksperter på å finne briller og solbriller som passer for deg og ditt ansikt.


Våre optikere er spesialister på øyeundersøkelser og finner den mest optimale synsstyrken for ditt syn. Vi har stor erfaring med å tilpasse data- og skjermbriller, og kan hjelpe deg å finne. Vi er en familieskobutikk med et bredt utvalg. Vi fører mange av de store internasjonale merkevarene. Med en årsomsetning på mrd.


Velvære- og hudpleieproduktene er tilpasset alle hudtyper med nøye utvalgte ingredienser innenfor økologisk og vegansk kroppspleie, koreansk hudpleie og ansiktsmasker. Våre engasjerte ansatte hjelper deg gjerne med å finne gode og trygge produkter. På Storsenteret finner du også kafeer, restauranter, treningsstudio og bowlingbane.


I tillegg kan vi friste med et skreddersydd utvalg av alpint, langrenn og sykler med det beste markedet har å by på. Du har anledningen - vi har gaven! Stort utvalg av smykker og klokker.


Vi leverer innen - virkedager. Fri frakt ved hent i butikk! Du finner oss rett ved siden av Søstrene Grene eller meter unna Follestad.

Ta til høyre i rundkjøringen ved Coop OBS, og følg deretter veien rett frem gjennom to (2) rundkjøringer. Trykkbølgebehandling Vi kan tilby trykkbølgebehandling (ESWT) uten ventetid. Inngang via Stasjonsveien, inngang C ved siden av Kaffebrenneriet.


Vi holder til i tredje etasje. Bruk trapp rett ved inngang eller heis litt. Besøk oss i butikk eller på nett. Her finner du en oversikt over alle butikker på Sandvika Storsenter.


Se åpningsti butikkinformasjon, etasje og kontaktinformasjon (tlf, e-post).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg