onsdag 22. april 2020

Spiselige bilder traktøren

La bildene dine få den oppmerksomheten de fortjener. Bestill fra fotoknudsen! Last ned appen og bestill. Fantastiske kakebilder til bursdager og mer. Se vårt store utvalg!


Stilige kakebilder med motiv til bursdager og andre festlige anledninger. Bevar minnene i en vakker og personlig fotobok. Det er vi stolte av og veldig glade for. Traktøren Kjøkkenutstyr fører et stort utvalg av kvalitetsprodukter innen kjøkkenutstyr. Jo dyktigere du blir på kjøkkenet, jo større grunn har du til å stille krav til kjøkkenutstyret.


Arkene er gultenfrie. Når du har betalt må du huske å sende oss bilde. Finn et bilde på internett eller blant dine private bilder. Liker du å bake og vil prøve å bake kake med bilde ? Hvis ikke du har gjort det før, kan vi virkelig anbefale deg å teste det ut. Her hos oss kan du få ferdige print med motiver av alt fra Disneys Frost til Star Wars.


Spiselige bilder traktøren

Hvis du vil gjøre kaken enda mer personlig, kan du få kjøpt sukkerpapir til kake som du kan printe egne bilder på. Spiselig bilde til kake Vi leverer spiselig papir til. Her kan du kjøpe sukker papir, rispapir, spiselig blekk og spiselige papir produkter i vår nettbutikk. Kakebilder til bursdag og fest har i de siste årene blitt svært populært som dekorasjon på kaker og cupcakes. Vi fører et stort utvalg av kakebilder til ulike bursdagstemaer og andre festlige anledninger.


Bildet eller kakelokket er laget av sukkerpapir og det er derfor helt spiselige kakebilder. Legg kakebildet rett på kaken og nyt som. Vi printer spiselige bilder hos oss i butikken!


Spiselige bilder traktøren

Merkes ikke i det tatt på smak på en kake. Tusen takk for de flotte bildene du lagde til meg. Bildene lages av icingpapir og spiselig blekk. På denne kaken har jeg brukt spiselige bilder. SPISELIGE KAKEBILDER TIL ALLE ANLEDNINGER.


Vi skulle bli veldig glad om du sendte oss et bilde på det ferdige resultatet som vi få publiserer i vårt Galleri. HOLD DEG OPPDATERT. Vær den første til å få beskjed om spennende nyheter! Legg så bildet oppå og stryk over bildet så det fester seg. Da tetter man det helt, slik at det ikke kommer luft til under bildet.


Det beste er at bildet har samme tempratur som kaken har. Asukkerark med ditt personlige motiv. Du kan legge på egne bilder , tekster eller figurer fra vårt arkiv. Vi har også Asukkerark.


Enten det er runde kaker, firkantet kaker, små cupcakes eller store cupcakes. Mine bilder blir printet på spiselige ark av høy kvalitet, med spiselig blekk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg