torsdag 30. april 2020

Urinveisinfeksjon test

Du kan handle trygt og enkelt på Vitusapotek. Vi har kunnskapen du trenger. For å undersøke hvorvidt du har urinveisinfeksjon finnes det en test som du kan kjøpe på apoteket, eller du kan levere en urinprøve på legekontoret. Bruk et sterilt urinprøveglass (urinposer tilbarn), og ta urinprøven ved første toalettbesøk om morgenen.


Urinveisinfeksjon test

Test som gir utslag på protein, nitritt og leukocytter. Selvtest urinveisinfeksjon. Pakningen inneholder: Bruksanvisning med fargetabell for vurdering av testresultat, foliepakninger som hver inneholder en teststrimmel. Det skyldes som regel bakterier som har kommet inn i urinrøret.


Testen bør ikke brukes av barn under år. Urinveisinfeksjon rammer i hovedsak kvinner, men kan også ramme menn og barn. Ved positiv urinveisinfeksjonstest er det viktig å gå til lege for oppstart av behandling.


Nitrit finnes ikke vanligvis i urinen. Protein eller egghvite forekommer vanligvis ikke i urinen. Positivt utslag på protein kan være en indikator på sykdom. Cystitt er ufarlig, men pyelonefritt kan gi nyreskade og føre til blodforgiftning. Alle kan få urinveisinfeksjon , men kvinner har et kort urinrør, derfor får de lettere og oftere tarmbakterier opp i blæren, enn menn gjør.


Vi behandler urinveisinfeksjon og andre tilstander raskt, enkelt og sikkert. Hent medisin på apoteket med e-resept. Nettlegevakt Døgnåpent. Etter hvert vil disse bakteriene føre til en betennelse i slimhinnen som kler innsiden av urinblæren.


Urinveisinfeksjon test

Resultatet leses etter ca minutter. Med denne urinveisinfeksjonstesten er det svært enkelt å avklare om du har en urinveisinfeksjon. Både menn, kvinner og barn kan få urinveisinfeksjon. Ettersom kvinner har kortere urinrør, er de mer utsatt for urinveisinfeksjoner fra bakterier. Hvis en voksen mann får urinveisinfeksjon , har han ofte forstørret prostata eller nyresten.


Hvis en gutt får urinveisinfeksjon , kan han ha en medfødt feil i urinrøret som gjør at han ikke får tømt blæren helt når han tisser. Komplisert urinveisinfeksjon er derimot en betennelse der forhold i eller utenfor urinveiene kan påvirke forløpet i en mer langvarig og alvorlig retning. Dette er mer vanlig blant menn enn blant kvinner.


Derfor klassifiseres en urinveisinfeksjon hos en mann som en komplisert urinveisinfeksjon. Dersom du merker en brennende eller sviende smerte når du later vannet, kan det skyldes en urinveisinfeksjon. Infeksjonen går ofte over av seg selv innen en uke, men behandles ofte med antibiotika. Bestill testen for urinveisinfeksjon hos oss før klokka 17.


Rammes du ofte av urinveisinfeksjon ? Kjøp en test som du kan ha hjemme for å enkelt teste den dagen du begynner å kjenne symptomer. Denne testen utfører du enkelt på egenhånd ved hjelp av en urinprøve der du dypper testpinnen i morgenurinen. Hvor kan jeg kjøpe testen ? Vår selvtest for urinveisinfeksjon kan du enten bestille direkte her på hjemmesiden eller kjøpe på nærmeste apotek som selger den. Den avslørende brenne når du kommer til badet er ofte et tegn på en urinveisinfeksjon , eller UTI.


Det er å teste for UVI to måter: med et hjem kit eller en test som er gjort på legekontoret. Hvis du har en urinveisinfeksjon , kan det hende du må ta antibiotika for å klare det opp. Definisjon og årsak Urinvegsinfeksjon er nokså vanlig på hund. Tisper rammes oftere enn hannhunder. Eldre hunder rammes oftere enn yngre.


For kommentarer, rettelser eller endringsforslag send epost til: Webversjonen er utarbeidet av Helsebiblioteket. Ved spørsmål send e-post til anne. Bakterier kommer som regel inn via urinrøret.


Urinveisinfeksjon test

Har du noen gang hatt urinveisinfeksjon vet du hvor smertefullt det kan være. Her har du mine beste råd om forebygging og alternativ behandling av urinveisinfeksjon (UVI). Positiv nitritt- test ses hos kun av barn med UVI.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg