onsdag 1. april 2020

Renovere campingvogn

Renovering af campingvogn er blevet populært, både for førstegangs campister og erfaren campister. Du kan her finde gode rå links m. Mange nordmenn har gjerne en eldre campingvogn som står ubenyttet. Men mulighetene for en slitt gammel campingvogn kan være store. Det har en svensk mann bevist.


Visst var vogna sjarmerende nok i utgangspunktet, men forvandlingen er rett og slett imponerende. Den rommet det meste. Kjøkken med spisekrok, soverom med dobbeltseng, bad og tv-krok.


Det var en helt ordinær vogn tom med de originale rosa tyllgardinene intakt. Lysten til å gjøre den litt mer moderne og personlig meldte seg straks. Men hvordan pusser man opp en campingvogn ? Fra caravanklubben fikk vi vite at det er lite oppussing av vogner.


Renovere campingvogn

Sofie og Morten købte en gammel Hobby campingvogn som de selv satte i stand. Budgettet endte på kr. Jeg driver å vill renovere min campingvogn som det har fått lekasjer i front og har fuktskader. Lurer fælt på hvordan bytte aluminiumsvegg og event fjerne vindu pga senga?


Interiør til campingvogn og bobil. Her finner du alt i innvendig utstyr til campingvogn fra blant annet Dometic, Truma, Fiamma og flere. Efter lang tids brug, slitage ved campering i skiftende vejrforhold eller hvis du blot ønsker at renovere din campingvogn , kan det være nødvendigt at udskifte diverse dele med nye, holdbare reservedele. Ligeledes er det ofte en god idé at have ekstraudstyr og de mest fornødne dele på reserve, også selvom du ikke har brug for dem nu og her.


Delelageret gjør sitt ypperste for å hjelpe kundene i butikk og på telefonen, og det vi ikke har på lager, bestiller vi. Kom innom, så får du den hjelpen du trenger! Les mer om campingutsyr hos Askjems. Hennes mann, Court, klødde seg i hodet og spurte: “Hva er det du har gjort nå egentlig? Men Mandi hadde en idé om å renovere campingvognen og bygge seg et eget lite krypin.


En campingvogn er ikke bare en campingvogn. Se her, hvordan du kan gøre den helt unik. Denne sommer var ganske speciel for 14-årige Ellie Yeater. Indvendig var campingvognen meget slidt.


Jeg sitter nå og tenker å investere i en bobil og renovere den ordentlig - og lurte i den anledning på hvilken maling dere valgte for utsiden av vognen, hvor dere ikke tapetserte? Ellers NYDELIG vogn, håper den fortsatt er på veien! Kig ind og se vores store udvalg af lækre, nye og brugte campingvogne.


Billige brugte til dyre luksusvogne. Campinggaarden Slagelse Vestsjællands forhandler af Tabbert, Münsterlan Dethleffs, Camp-let, Isabella og Brenderup trailere. Vi har campingvogne til små og store familier.


Renovere campingvogn

Salg af nye og brugte campingvogne, samt udstyr og tilbehør.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg