tirsdag 28. april 2020

Utdrikningslag rogaland

Borat-drakt, ølbriller og annet must til festen. Se på våre nyeste gadgets. Vi har de kuleste gavene du kan gi. Finn utdrikningslag rogaland hvis du ser nå. Super bilferie i Rogaland med halvpensjon.


Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her!

Vi tilbyr ulike aktiviteter for utdrikningslag og teambuilding i Sandnes og Stavanger. Paintball, Innspilling i lydstudio, dubbing av film og utleie av elektrosjokk. Book paintball til utdrikningslaget hos oss, eller spille inn sang i studio?


Vi i SpyGames er eksperter på opplevelsere utenom det vanlige! Derfor er vi det perfekte valget for dere som nå er i planleggingsfasen. Vi hjelper deg å planlegge og gjennomføre et uforglemmelig utdrikningslag. Her finner du populære utdrikningslag pakker: Ønsker dere en egen skreddersydde pakke ta kontakt med oss. Vi selger minimum aktiviteter per grupper med minstepris på deltakere.


Vi kan skreddersy et opplegg med eller uten mat og drikke.

Gode utdrikningslag har spennende og inkluderende aktiviteter. Når en har et utdrikningslag der alle deltakerne fremdeles trekker på smilebåndet når de tenker tilbake på, så har du lykkes. En god start for å komme dit er å velge aktiviteter som alle kan være med på, og at det blir en aktiv dag.


VI KJØRER UTDRIKNINGSLAG OMTRENT HVER ENESTE HELG HELE ÅRET! Et utdrikningslag skal være intimt blant venner, ha høy stemning og ende opp med å bli en uforglemmelig dag. BUSSJÅFØR MED GODT HUMØR!


Utdrikningslag i Stavanger med Spa, kan jeg anbefale Stokka Velvære i Stavanger. De holder til midt i Stavanger og har veldig gunstige priser. Jeg var forlover, bruden fikk spabehandling og var strålende fornøyd.


Vi andre koste oss i boblebadet og badstuen. Gjør dere klar for en helt ny form for teambuilding: SpyGames har ankommet Rogaland ! Vi gir dere actioneventyr fulle av utfordrende aktiviteter og overraskende vendinger. SpyGames tilbyr teambuilding og events med spiontema i Stavanger, Sandnes og på Solastranden.


Eg skal arrangere utdrikningslag i Stavanger nå i vår og trenger tips til kjekke ting å gjøre, setter pris på alle forslag! Det skal være alkoholfritt, så noen litt morsomme, utdritningsforslag og koselige ting man kan gjøre? Noen som vet om noen fotostudier med greie priser for bilder av vennegj.


Et av de største problemene var å få en oversikt over lokalene det går an å leie for anledningen. Det finnes en ti-talls sider med 4-lokaler hver i hele Rogaland.

Men det hjalp meg jo ikke! Hva er de beste aktivitetene for et utdrikningslag ? Her er det omtrent like mange svar som det finnes grupper som skal arrangere utdrikningslag. Klikk og sjekk våre populære utdrikninglagspakker her.


For noen kan en telttur i skogen med fiskestang gi den perfekte opplevelsen, for andre er det et mareritt. Våre utdrikningslag er ofte skreddersøm basert på deres ønsker og innspill, og fra det øyeblikket du bestiller ditt Passionparty vil vi sørge for at du får en fantastisk opplevelse. Derfor får vi ofte høre at bussen har vært den beste opplevelsen på hele utdrikningslaget. Alt du trenger å gjøre er å velge en dato, og la konsulenten hjelpe deg med detaljene.


Hos oss kan du få alt fra enkle til store arrangement. Ulike former for skyting og andre aktiviteter. Hovedsegmentene til selskapet er utleie og salg av Arrangementutstyr.


Vårt utleieutstyr og arrangementløsninger tilbyr vi for bedrifter, private, organisasjoner, marknadsdager, festivaler, kjøpesentre mm i Bergen, Hordalan sogn- og Fjordane og delvis i Rogaland. Vi tar også enkeltoppdrag andre steder i landet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg