fredag 3. april 2020

Sukkerpapir

Sukker Papir A- ark pr boks. Design dit helt eget sukkerpapir. Upload dit eget billede på sukkerbillededesigneren og lav dit helt personlige sukkerpapir. Velkommen til Norbak. Vi fører et stort utvalg av kakebilder til ulike bursdagstemaer og andre festlige anledninger.


Bildet eller kakelokket er laget av sukkerpapir og det er derfor helt spiselige kakebilder.

Med et spiselig bilde til kake som kan brukes i en matprinter, kan du bruke et helt valgfritt bilde til å pynte kaken med. Velg bilde ut fra ønsker og interesser Du kan selvfølgelig velge et ferdig kakebilde av rispapir (også kalt wafer paper) eller sukkerpapir. Bildene lages av icingpapir og spiselig blekk.


På finder du videoer, som viser hvordan du bruger designeren. Forskjellen på rispapir og sukkerark: Betydlig bedre kvalitet på sukkerark. Rispapir: Veldig tynne ark som smaker papp. Smaken legges ikke så mye merke til når den er på en kake.


Vennebyen, Cupcakebilder, sukkerpapir , 16stk Barnet har kanskje snakket lenge om hvilket tema det vil ha på kaken.

Med våre kakebilder kan du kjapt og enkelt oppfylle drømme. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Vi har både fortrykt rispapir uden sukker med flotte motiver som Disneys prinsesser, Spiderman, Barbie, Simpsons og mange andre, ligesom du også kan købe blankt sukkerpapir , der kan bruges i en printer med spiseligt blæk, hvor du kan lave dine egne spiselige kageprints og. Fri frakt over 5kr.


Legg i handlekurven. Flere fraktalternativ. Vi fik os fornylig en printer med levnedsmiddel-farvepatroner til, at lave print på sukkerpapir. Vi tænkte at den kunne være en god kilde til lidt hurtigt pynteri af simple kager og cupcakes, med foto og billeder og evt.


Stilige og svært populære kakebilder når du skal lage den kuleste bursdagskaken. Hos oss er det ingen begrensninger for hvilke motiv du kan bruke på ditt på kakebilde. Kakebildene er laget med sukkerpapir og er 1 spiselige. Cacas - Spesialister på bakeutstyr.


Hold deg oppdatert. Meld deg på vårt nyhetsbrev og få de beste tilbudene og de hotteste produktnyhetene! Bekkpatroner, lasertoner og annen skriver-rekvisita. Blækken er selvfølgelig også spiselig.


Vi anbefaler at sætte den fast med lidt glasur eller frosting lige før servering.

Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Vi trykker i Astørrelse (bemærk der trykkes ikke helt ud til kanten). Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Spiselige kakebilder. Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg den beste mulige opplevelsen når du kommuniserer med Canon og bruker webområdet vårt.


Finn ut mer om bruken vår av.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg