onsdag 22. april 2020

Verdens beste salat

La deg friste av våre smakfulle, spennende salater. Prøv denne med kalkun. Full av gode smaker. Se oppskriften her.


Får mer og mer sug etter denne salaten for hver gang vi lager den her i huset.

Krydrer kyllingfiletene ekstra godt,og vender pastaen i ekstra pesto før jeg har det i med det andre. Tar også små søte tomater i,det frisker opp. Klarer så vidt å vente til neste dag da den er best,men da forsvinner også alt. Takk for smaskens oppskrift,Malene! Men, litt jobbing må til innimellom, så her kommer et knippe av mine beste salater, i uprioritert rekkefølge (klikk på bildene): Sommersalat med spekeskinke, eple og jordbær.


Salat med spekeskinke, fiken og mozzarella. Grillet laks med mango- og avokadosalat.

Frisk grønn salat er det perfekte følge til et utall av retter og et supert utgangspunkt når du vil komponere din egen favoritt. Bruk forskjellige typer salat som gir forskjellig smak og konsistens. Vask og tørk salaten godt. Det er viktig for at dressingen skal henge på bladene. En håndfull friske urter setter en ekstra spiss på det hele.


Server den som en ekstra god lunsj eller som et sunt alternativ til lørdagskosen. Waldorfsalat er en salat med frukt og grønnsaker som blir blandet i en dressing laget på majones og krem, eller i en lettere utgave som yoghurt. Salaten har fått navnet sitt fra Waldorf hotel i New York.


Dette er en enkel salat som er et klassisk innslag på norske koldtbor eller som tilbehør til kalkunmiddagen. Matbloggsentralen hadde nylig en konkurranse blant sine medlemmer om den beste salatoppskriften. Verdens beste (Kvæfjordkake) smaker også veldig godt hvis du bytter ut vaniljekremen med Piano romkrem.


Produkter i oppskriften. Våre beste pastasalater Pastasalater er mettende og gode, og dessuten kan de varieres i det uendelige. Du kan lage pastasalat med pesto, kylling, laks, ost og skinke, bacon, feta og soltørkede tomater eller tunfisk.


Natrium er nødvendig for en rekke prosesser i kroppen. Frukt, bær, grønnsaker, poteter og salat er naturlig fattig på salt, men fulle av smak.

Sunt, enkelt og godt. Kyllingsalat passer til nesten enhver anledning! Trenger du inspirasjon til noe å servere til for eksempel 17. Tips: Det er fantastisk å bruke rotgrønnsaker i salat.


Her har vi brukt bakte terninger av rødbete og kålrot, men du kan selvsagt bruke det du finner i grønnsaksskuffen i kjøleskapet. Sammen med brødkrutonger og litt hvit geitost så blir det en mettende og kjempegod salat du gjerne kan servere til middag. Farmoren min var utrolig god til å lage mat og hun laget virkelig Verdens beste hjemmelagde potetsalat. Jeg var heldig å få oppskriften, og i dag deler jeg den for første gang på bloggen.


Den passer perfekt til grillmat, på koldtbordet eller sammen med en god salat til fisk eller kjøtt. I enhver by i hele verden får du servert cæsarsalat. Og den er stort sett så elendig at du blir flau. Men er den derimot gjort riktig, er den verdens beste salat , sier Reneé Fagerhøi. Hjemme hos henne i et gammelt stasjonshus på Byåsen er det lunt og varm, til tross for store mengder nysnø og vintervær ute.


Når du lager salat er det selvfølgelig viktig med de beste råvarene, og å investere i en salatslynge er ikke en stor kostnad men gjør all verden for salaten. En god salat fortjener selvfølgelig en like god dressing, og gode tips og oppskrifter finner du så klart hos oss. Brimis beste rekesalat. Skjær ut fine fileter av sitronen.


Er du på jakt etter den perfekte waldorfsalat? Og hver gang jeg lager den tenker jeg: Fy flate så enkelt og godt! Majonesen bør være hjemmelaget, da smaker det best. Nordmenns påleggsfavoritt italiensk salat finner du ikke i Italia.


Navnet kommer av at fargene på ingrediensene kan minne om fargene i det italienske flagget. Har du lyst til å lage den hjemmelagde varianten har du en ypperlig sjanse her, vi byr nemlig på oss selv og deler vår egen oppskrift på italiensk salat. Det er den beste salaten jeg noensinne har smakt!


Spicy avokado-og korianderdressing topper denne salatopplevelsen og gjør den til en sikker vinner. Denne salaten MÅ du bare prøve! Server denne til litt rent kjøtt, hamburgere eller sammen med et fiskestykke.


Eller kjør en kjøttfri middag med vegetarburgere av rødbete eller bønner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg