mandag 4. mai 2020

Strimlet svinekjøtt i ovn

Strimlet svinekjøtt i ovn

Lagervarer leveres neste virkedag. Kjøp Ovn hos WhiteAway. Du kan med fordel temperere kjøtt ved å ha det i romtemperatur ca.


Strimlet svinekjøtt i ovn

TINE viser deg hvordan du steker strimlet kjøtt og ender opp med et saftig og perfekt resultat. Lær deg nye triks på kjøkkenet Disse korte Slik gjør du-videoene gir deg geniale tips som du kan imponere vennene eller samboeren din med neste gang du skal lage mat! Vår kalkulator regner ut næringsinnholdet på oppskriftene våre.


Det er en service til alle brukere som vil ha mer informasjonen om oppskriftene. Renskåret svinekjøtt er magert og mørt. I denne oppskriften blir strimlet svinekjøtt , grønnsaker og kremet saus til en deilig hverdagsgryte hele familien vil like.


Strimlet svinekjøtt i ovn

Tidsbruk, antall porsjoner og delingsmuligheter. Hverdagsgryte med strimlet svinekjøtt. Oksehalet trenger lang tid på ovnen og er det noen mange har på søndager er det nettopp tid. Denne uken var det strimlet svinekjøtt på tilbud (kroner for 5gram), og på kjøkkenbenken lå fortsatt det siste kålrot hodet fra julen. Hva da er bedre enn å lage en deilig rett med sesongens rimelige grønnsaker.


Til retten laget jeg også en god og hjemmelaget potetmos med purre, kombinasjonen ble kjempegod. Fres strimlet svinekjøtt og finhakket hvitløk raskt i en stor panne med smør på høy varme, ca. Strimlet , pakket og klart for en enkel og supergod middag.


Forvarm ovnen til 2grader. Kok risen etter anvisning på pakken. Skrell søtpotetene og skjær dem i tynne skiver. Snitt hodekål fint. Bruk gjerne en ostehøvel til dette.


Del agurk i to, og del den igjen på langs. Skjær agurken i tynne skiver. Bland hodekål og agurk sammen med saft og skall av lime og kokosmelk i en bolle.


Stek strimlet svinekjøtt kjapt i en panne, gjerne i to omganger. Sett ferdigstekt kjøtt til side. Steg Kutt opp grønnsaker, rødløk i og paprika i strimler, ferdigskrellet gulrot i staver og vårløk i skiver. Steg Surr rødløk lett i en panne.


Ha i rød karripasta og la den få frese et par minutter på pannen. I noen tilfeller pr porsjon. Start med olje i pannen og brun kjøttet. Klikk på varen for å se mer. Skru ned og tilsett smør, hvitløk og rosmarin mot slutten så de ikke brenner seg.


Krydres med salt og pepper og stekes videre i ovn på 1grader med urtene og stekesjyen til kjernetemperaturen er oppe i grader. Olivenolje dæsjes over. Er dagen ekstra travel er disse wrapsene også herlig, hjemmelaget take away.


I ovn , nå husker jeg ikke helt, men kanskje 1grader.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg