mandag 25. mai 2020

Stillingskode 8530 rådgiver kommune lønn

De ti største stillingskodene sysselsetter i alt prosent av den samlede sysselsettingen i KS-området. Innhold og ansvar i jobben avgjør hvilken tittel som velges. Disse titlene brukes på alle arbeidsplasser i offentlig sektor, uavhengig av fagfelt.


Til daglig kan det brukes andre arbeidstitler, men alle medarbeidere har en stillingstittel som sier noe om innhold og lønn. I tillegg til lønn , regulerer tariffavtalene også bestemmelser om for eksempel arbeidsti ansettelser, ferie, sosiale rettigheter og pensjon. Hovedtariffavtalen regulerer lønns- og arbeidsvilkår. Særavtaler Sentrale særavtaler er tariffavtaler som omfatter ett eller flere spørsmål som ikke er omhandlet i hovedtariffavtalen. Som ansatt i Sandefjord kommune er du medlem i Sandefjord kommunale pensjonskasse, som har en av markedets beste pensjonsordninger.


Hvis du har fire års lønnsansiennitet, skal du minst ha lønnstrinn 22. Hvilken yrkeskode en stilling skal ha, bestemmes av arbeidsoppgavene. Det vil si at yrkeskoden skal tilsvare konkrete arbeidsoppgaver, ikke utdanning hos den enkelte, type ansettelsesforhol kontrakt, lønn eller bransje. Hovedregelen er at ansatte som utfører samme arbeidsoppgaver, skal ha samme yrkeskode.


Husk at det kan være lokalt avtalte tillegg du har krav på som ikke kommer frem i de sentrale lønnstabellene. Kopier av attester og vitnemål bes lastes opp digitalt med søknaden samt tas med ved eventuelt andregangsintervju. Gjerdrum kommune praktiserer meroffentlighet ved tilsettinger, jf. Kontaktinformasjon.


Aslaug Thomassen, HR-sjef, Logg inn for å se kontaktinformasjon. Stillingene i kommuner , fylkeskommuner og i staten er delt inn i ulike kategorier. Titler som konsulent og førstekonsulent kan brukes på alle arbeidsplasser i det offentlige, uavhengig av fagfelt.


Finn din lønn på 1-2-3. HTA angir hvilken trinn som er det laveste man kan ha i den enkelte stillingskode. Stillingskoder og deres tilknytning til stillingskategorier Det følgende er en oversikt over stillingskoder og stillingskategorier i DBH. Tabellene ble rettet 11.


Lønn , alle ansatte. Jeg er utlending og har fått tilbud om stilling som rådgiver i den offentlige. Jeg har ingen anelse om hvor mye jeg kan kreve i lønn og hva som er vanlig i Norge i forhold til lønnsforhandling. Jeg har høyere utdanning på år og års tilleggstudie fra mitt hjemlan plus år dokumentert. For noen typer stillinger følger kommunen lønnsstiger som er fastlagt etter forhandlinger mellom arbeidsgiver- og arbeidstakerorganisasjonene på nasjonalt nivå.


Personlig egnethet tillegges stor vekt. Avlønning og stillingskode vurderes etter utdanning og erfaring. Jeg har fått endret stillingskode på jobben, prøver å finne en oversikt over hvilken lønn man får i en bestemt lønnskode i kommunal sektor.


Kan noen si meg hvordan jeg finner det? Virksomhet i denne sammenheng: selvstendig, juridisk enhet som ikke er kommune. Stavanger kommune. Arbeidstakeren kan på sin side ikke kreve å være innplassert i en stillingskode som ikke er korrekt i hht bestemmelsene i HTA. Endringen må da være gjenstand for forhandlinger mellom partene.


Stillingsbetegnelse Til hver stillingskode hører en stillings­betegnelse (hovedbenevnelse) slik det framgår av HTA kapittel pkt 4. Fagforeninger i Oslo kommune. Oslo kommune er opptatt av et organisert arbeidsliv og forholder seg til ulike fagforeninger med medlemmer som er ansatt i kommunen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg