mandag 18. mai 2020

Syden med barn pakkeliste

Her finner du billige sydenturer med Ving. Finn din drømmereise! Pakkeliste for deg som reiser med barn Marianne M. Du har allerede gjettet det – og du har rett.


Vi er SmartStore Reise, vi er her for å hjelpe deg med å reise mer for mindre. På våre nettsider får du våre beste reisetips!

Du får gratisguider til de billigste flyreisene og de billigste hotellene. Jeg pakker alltid ganske mye, men når du reiser med barn så vet du jo aldri helt hva du kan få bruk for, sier Lena. Hun er tidligere reiserådgiver i Ving, mor til to barn på og – og venter nummer tre. Lena har reist mye både med og uten barn , og pakker heller litt for mye enn litt for lite når hun skal på ferie med familien. Les også: Reise med barn – dette bør du tenke på.


Ta vare på passet ditt med et flott passomslag. Ha med forsikringsbevis. Skulle du være uheldig å pådra deg en skade på reisen, kan det koste deg dyrt hvis du ikke har med bevis for reiseforsikring.

Listen inneholder alle ting som er viktige å ha med på ferie. Lilja spiser jo det meste, så henne er det ikke noe problem med. Ellers så har jeg ALLTID for yme klær med til både meg og barna , så denne gangen tenkte jeg at vi heller kunne vaske opp noe av klærne. Personlig synes jeg mange pakker mye unødvendig når de skal til syden.


Mye klarer man å ordne der man er, og trenger ikke koste penger. Topp for barn kan være å hilse på de to kjempepandaene, Meng Meng og Jiao Qing. Andre severdigheter barn liker, er East Side Gallery. En vegg med historie, men som barna syns er morsom. Se hele utvalget vårt nedenfor.


Glade barn gir glade foreldre, sies det. Her er oppskriften på en vellykket ferie for både store og små. Her er oversikt over alt du må huske på. Skal du reise til syden med barn i sommer?


Husk å ta med solkrem til late dager på stranden. Guri Merete Smenes. Om strendene er steinete eller varme kan badesko være greit å ha med.


Det kan også være en idé å ta med seg et penere antrekk med tilhørende sko.

Du vet jo aldri hva du kan bli invitert med på i løpet av turen? Kjekt å ha med til syden. Det finnes en lang rekke ting som kan gjøre turen litt mer behagelig. Det er dit vi helst vil reise, og det har reisearrangørene fått med seg.


Utvalget av konsepthotell er også noe som øker og det finnes mange fler hotell å velge mellom for de som reiser med barn og de som vil trene mye i ferien. Se hvor de reiser for å boltre seg i luksus i sommerferien. Mens barna tilbringer dagen sammen med maskotene Lollo og Bernie, kan mor og far blant annet nyte en luksuriøs spapakke med 100. Våre Liten familie-rabatter gjelder utvalgte datoer og hotell. Om du bestiller nå får du som reiser alene med et barn best pris, og kan nyte sol, varme og salte bad sammen!


Ifølge administrerende direktør i Ving, Christian Grønli, er det viktigste for babyen å være sammen mor og far, og ikke selve reisemålet. Sydenferie med barn og spedbarn. For barn på 2-år og oppover vil reisemålet ha mer å si. Gunnar Hasle ved Reiseklinikken, bør imidlertid ikke barnefamilier med barn opp til 4-5. På den måten trenger du ikke å ha med deg så mye klær.


Ta med klær som kan kombineres flere måter. Husk at du også kan vaske klær i syden (enten i håndvask eller på vaskeri). Ta alltid med deg minst bikinier.


Det er så utrolig kjipt å få revnet den eneste bikinien man har med seg til syden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg