mandag 4. mai 2020

Spill 4 år app

ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Sammenlign priser på Playstation 4. Ikke reklame, ikke kjøp i spill. Alle puslespillene har varierende vanskegra og målet er å utvikle barnets logiske sans, samtidig som de er morsomme og underholdende.


Spar sammenlignet med å kjøpe dem separat.

Alle apper har innspillingsfunksjon. Barnevakten anbefaler appen fra: år. Det finnes også ordbøker som kan lastes ned. Engelsk og andre fremmedspråk. Noen av disse appene kan også passe til andre fag.


Alder: -Pris: 19-Lesespillet Poio går som varmt hvetebrød om dagen. Her lærer barn på mellom fire og ni år seg å knekke lesekoden, og appen er en blanding av spill og leseaktiviteter.

Appen koster noen kroner, men baserer seg på et gjennomført opplegg. Det å spille spill er også noe som mange besteforeldre kan gjøre med barnebarna. Ta besteforeldrene med på råd når du velger spill , de har sikkert noen gode forslag til hvilke dere skal kjøpe. Du finner klassiske spill til de mellom 2- år og mer moderne og nyskapende spill her i vårt store spillutvalg.


Og i mange spill skal man kunne skjelne mellom forskjellige tall. Etterhvert er lesing en del av det å spille feks quiz spill eller kortetene i Monopol. Bare kom i gang med å velge gode spill i vårt store utvalg.


Ta evt barnet med på råd eller la deg inspirere av hva de har i barnehagen. Vi har masse spill til barn mellom - år her. Kjent lek og lær- spill helt fra cd-rom-tida.


Fins i en rekke ulike versjoner fra førskole til småskolealder oog er blant de mest solgte norske spillene for barn. Morsomme øvelser, musikk og sang skal lære barna å sortere, telle, stave, løse problemer og leke med farger og former. Til sammen inneholder appen eventyr og diverse spill. Her finner du de morsomste spillene for hele familien!


Vi har blant annet jentespill, slik som påkledningsspill, dyrespill, sminkespill og eventyrspill. For guttene har vi kjempekule racerspill, actionspill og idrettsspill.

Dessuten har vi puslespill, slik som Bubble Shooter, Mahjong og Sudoko. Pedagogiske apper og spill for små barn. Huvi (iPad): Lar deg begrense hvilke -videoer barnet kan se. Bloom, fra Megalearn (iPad): Vakker app som lærer barna om planter. Lær å lese på arabisk gjennom spill og eventyr sammen med Antura.


Grunnleggende engelsk. App for Apple med filmer, lydfiler og oppgaver. Denne lista tar utgangspunkt i App -store fra Apple.


De nøyaktig tilsvarende appene for Android er linket med den grønn roboten (prisene er ofte litt billigere). Vi håper flere, kanskje du også, kan hjelpe oss å utvide denne lista, og gjøre den enda bedre. Få tilgang til millioner av det nyeste innen Android-apper og - spill , musikk, filmer, TV-serier, bøker, blader og mye annet.


Når som helst, hvor som helst og på alle enhetene dine.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg