tirsdag 26. mai 2020

Vinterdress barn test 2018

Parkdresser for norske værforhold. Små turer er også store. Vi har merkevarene til riktig pris. Obs - Storhandel lønner seg. Hos oss finner du et stort utvalg av Vinterdresser til barn.


Se vårt utvalg her!

I både denne og i Testfakta-testen får den toppscore for rivestyrke og pusteevne. Det svenske test - og research-selskapet Testfakta har testet ti ulike vinterdresser for barn. I testen har selskapet laboratorietestet plaggene for blant annet vanntetthet i tøy og søm, vannavvisende ytterstoff, slitestyrke og pusteegenskaper. Wheat Miley er en vinterdress for barn i klassisk stil, med en passform som er romslig i kroppen, men smalere over skuldre og ned mot bena. Dressen kan justeres i midjen slik at den sitter bedre – spesielt i begynnelsen av vintersesongen når vokserommet er størst.


En morsom detalj er den lille avtakbare refleksen som følger med dressen. Ved første øyekast tenkte vi at dette blir en vanskelig test , for alle dressene ser så bra ut. Men der tok vi feil – her er det mye som skiller både når det gjelder kvalitet og pris – ­og på alskens detaljer som foreldre og barn vil dra nytte av i varierende grad.

Den store utfordringen når man skal finne barneklær er å finne riktig størrelse til ditt barn. Som nevnt hjelper det ikke å stå med en vinterdress barn best i test , dersom den ikke sitter riktig på barnet ditt. Reima Stavanger Vinterdress er en solid vinterdress som jevnt over får gode testresultater ettersom den er både rive- og slitsterk, og har god vanntetthet. Den har gjennomsnittlig pusteevne. Dressen er myk og helfôret, og har strikk rundt håndledd og føtter.


Test av reisestoler for barn Dette er tykke lange votter med polyesterfôr og borrelåsjustering ved håndleddet. Vottene er myke og gode inni, men har ganske tykt polyesterfôr også i delen som går opp på armen. Vi stiller strenge krav til en god vinterdress.


Vinteren er heller ikke lik overalt i vårt langstrakte land. I årets test er det elleve dresser med som har gjennomgått vår grundige test. Finn Barn Vinterdress. Dessuten har de funnet miljøskadelige stoffer i fire av de testede vinterdressene. Kjøp enkelt på nett i dag!


Her er beste vinterdress. Det er vinterdressen Björnen fra Didrikssons som er testvinner i den svenske testen. Dressen får jevnt over gode resultater, ikke minst på vanntetthet og rivestyrke.


Best i test hos Testfakta. Les mer lengre ned for å finne ut hva barna dine bør ha på seg i vinter.

Det er et hav av sko der ute, og vi har prøvd å finne ut det meste man trenger å vite om vintersko til barn. Husk å være klar når det blir vintersko barn salg, det er helst da du må slå til. Hvilket materiale er de laget av? I vårt test av vinteroveraller för barn så används overallerna under verkliga förhållanden av riktiga barn.


Overallerna har åkt pulka, suttit i pölar och klättrat i snöhögar. Testvinneren er en soli vindtett og vanntett, vattert parkdress som er spesielt utviklet for aktive barn. Dressen har en romslig passform for optimal bevegelighet.


Resultatet viser at høy pris ikke er ensbetydende med høy kvalitet. Denne modellen har de samme kvalitetene og tekniske løsningene som testvinneren Didriksons Bjørnen parkdress. En parkdress eller vinterdress til barn bør være vannresistent og slitesterkt nok til å tåle lek og høy aktivitet.


Det kan også være smart å se etter detaljer som avtagbar hette og reflekser, som sikrer barnet mot uhell. En parkdress kan gjerne være uten eller tynt fôret, mens en vinterdress ofte er vattert mot kalde dager.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg