fredag 15. mai 2020

Regnbuebroen hund dikt

Lynrask hjemlevering av hundemat av kvalitet. Bestill på nett - rask levering! Høy kvalitet, tilpasset din hund. Levert raskt og gratis på døren. Når kun det beste er godt nok!

Let adgang til klinikken fra motorvej. Når et dyr som har stått en av oss spesielt nær til slutt dør, begynner det sin vandring til Regnbuebroen. Der finnes det bølgende enger og åser hvor våre elskede venner kan løpe og leke sammen. Det er nok av mat, vann og solskinn der som sørger for at våre venner er varme og fornøyde. Regnbuebroen har siden blitt delt som en farsott blant dyrevenner og blir brukt hver gang et kjæledyr dør.


Jeg har funnet igjen teksten i utrolig mange varianter, og på mange språk. Teksten dekker et behov for trøst når en elsket hund eller katt dør. Det er en vakker måte å tenke seg et liv etter døden for dyrene.

REGNBUEBROEN Like hittenfor himmelen er det et sted som heter Regnbuebroen. Når et dyr dør som har stått noen på jorden spesielt nær, kommer det til regbuebroen. Det var tider då andra frågade om du hade hund , och du visade stolt dem foto av mig som du bevarade i din plånbok och berättade historier om mig. Der er masser av mat og vann, og vennen. Dom senaste åren svarade du bara ”Ja” och bytte sen samtalsämne.


Jag hade gått från att vara ”Din hund ” till ”bara en hund ”, och du undvek alla kostnader som hade med mig att göra. På denne siden av himmelen finnes det et helt spesielt sted: Regnbuebroen. Den mest triste dag, man kan forestille sig. De nyankomne vidste ikke, hvad de skulle tro.


De havde aldrig set en dag som denne efter at have krydset regnbuebroen. Men dyrene, som havde ventet på deres elskede længe, vidste præcis, hvad der var ved at ske. De gik sammen på stien, der fører mod regnbuebroen , for at se på. Kun en hund elsker i lyst og i nød.


KUN EN HUND ELSKER FOR LIVET. Jeg savner hver dag de af mine hunde der ikke er her mere og elsker dem jeg lever sammen med idag. Jeg kommer helt bestemt i Hundehimlen og mine bedste venner venter ved regnbuebroen , når den tid kommer.


Her på denne vor side af himlen findes et sted kaldet Regnbuebroen.

Dér er grønne enge og bakker, så vore særlige dyrevenner kan løbe rundt og lege sammen. Denne fikk jeg av Magica da jeg var ledsen og nedfor for at vår gamle hund ble syk. En uke etterpå måtte vi si farvel til henne.


Når et dyr , som har stått et av oss mennesker særlig nært, dør, reiser det til regnbuebroen. Hopp til navigering Hopp til søk. Et hus er ikke et hjem uten hund. En hund er for livet, ikke bare til jul.


Ikke bry deg om hunden - pass deg for eieren! Den som sier man ikke kan få kjøpt kjærlighet for penger har aldri kjøpt hund. Slik som gamlehunden er, vil valpen også bli! Hunder setter potetrykk i hjertet. Hun bodde ikke så langt fra oss, kun knapt km, og vi traff henne jevnlig på juniorhandlertreninger.


Et nydelig dikt som er tilegnet våre firbente venner. Det er like vondt hver gang noen av dem må forlate oss, og i går fikk jeg beskjed om at Skuruberget`s Steppi, fra vårt første kull, hadde fått slippe. Historien om Regnbuebroen Før du kommer til himmelen går man over en bro som kalles regnbuebroen. Når et husdyr dør, kommer den til regnbuebroen hvor det er mark og eng hvor alle leker sammen.


Alle dyr som er syke og skadet blir bra og de gamle leker som kattunger. Bare en hund bringer meg et fantastisk vennskap, tillit og ubegrenset glede. På grunn av bare en hund kan jeg finne på å stå opp tidlig, gå en lang tur og se med reist hode inn i fremtiden. En som bryr seg om hunden , uansett rase, meritter og kvaliteter.


Fantastiske søte Dikt om hunder :D 07.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg