fredag 29. januar 2021

Vondt i magen gravid uke 13

Rask og trygg leveranse. Billig, sikker og rask graviditetstest. Kjøp nå, test deg hjemme. Du er nå gravid i uke , fosteret ditt er uker gammelt. Dette kan gi litt magesmerter.


Read in English: weeks pregnant: Your baby can suck De vanlige buksene dine begynner nok å bli trange nå.

Babyen kan presse mot et bestemt ste noe som kan bli sårt og vondt. En annen årsak til sårhet på et bestemt sted er at man ofte dunker magen borti gjenstander. Man skulle kanskje ikke tro at det var så fryktelig lett å glemme den store kulen på magen , men det kan det absolutt være.


Magen blir fortere stor med nr 2. Jeg er uker på torsdag, og har fått litt mage jeg også. Ikke like stor som deg da, men vil ikke si magen din er unormalt stor. Det er jo ikke så lenge siden sist du var gravid.


Oppblåst mage gravid , treg mage eller forstoppelse.

Grunnen til at gravide ofte får vondt i magen og opplever mageplager som luft i magen , treg mage eller forstoppelse, er at kroppen produserer en rekke hormoner under graviditeten. Hormonene bidrar til å gjøre vevet i kroppen bløtere, for å gjøre den i stand til å utvide seg.

torsdag 28. januar 2021

Vafler uten melk

Min kone driver kafeer her i Kulim (Malaysia) Vi ville prøve ut norske oppskrifter på vafler men god melk er himla dyrt her og produktet er for den vanlige mann i gata. Eller fikk du plutselig lyst på vafler , men så oppdaget du at kjøleskapet var tomt for melk ? Her får du en grunnoppskrift på vafler uten meieriprodukter. Myke vafler med grovere mel og uten sukker metter godt og smaker nydelig.


Finnes det noe bedre enn nystekte vafler med bær?

Syrnet melk gjør de ekstra saftige. Ha alt det tørre i en bolle og spe med litt av melken om gangen. Rør godt mellom hver gang for å få en glatt røre uten melklumper.


Rør inn eggene og tilsett smeltet smør. Juster røren med litt vann eller melk om den er for tykk. Stek vaflene og server dem gjerne varme. Spe med melk , litt om gangen.

La røren svelle i - minutter. Serveres gjerne med brunost, ost og skinke, smøreost og paprika eller kaviar og cottage cheese. Når du lager verdens beste vafler starter du med å piske egg og sukker godt sammen. Deretter rører du inn melk , kulturmelk og vann. Bland sammen alt det tørre og pisk det inn i væsken til du får en klumpfri røre.


onsdag 27. januar 2021

Verdens beste frosting

Se også oppskrift på Kvæfjordkake, som fylles med romkrem. Ukens matblogg: Sjokolade-cupcakes med verdens beste frosting Slik lager du saftige cupcakes med fantastisk frosting som alle vil elske. Perfekte til bursdag, fest eller piknik i parken.


Vinnerne av Best Restaurants ble høytidelig presentert i Singapore i kvel klokka halv ti lokal tid. Franske Mirazur ble kåret til verdens beste. Imponér gjestene dine med verdens beste kake ved neste bursdag, jubileum, dåp eller konfirmasjon.

Produkter i oppskriften. Forvarm stekeovnen til 1grader. Rør inne eggeplommene én for én. Silje,pass på at melken har riktig temperatur,for varm eller kald så hver den ikke.


VG har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til. Kopiering av materiale fra VG for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale. Klikk deg videre for flere ideer dersom du synes det er.


Kaken er en uslåelig kombinasjon av saftig kakebunn, sprø marengs og deilig vaniljekrem.

Det er kanskje verdens beste kake. Kan absolutt anbefales! Jeg fant den på Stines Hverdag og jeg har fått hennes tillatelse til å gi den videre til dere.

tirsdag 26. januar 2021

Vil du bli millionær spill

Sammenlign pris før du kjøper og spar penger. Finn best pris på hvitevarer. Se de beste tilbudene! Det klassiske spillet som slår an i alle sammenhenger. Endelig for de yngste.


Når man spiller blir man også automatisk med i trekningen av en Mazda6.

Jo oftere du spiller og jo bedre du gjør – jo bedre vinnersjanser! Dette med spørsmål sitter i den norske folkesjelen. For oss har jule og påskenøtter på tv og i aviser blitt en viktig del av høytidene.


Og hvem har vært på en hytte uten å ha sett en. Du kan altså spille når du er på farten, eller lene deg tilbake i sofaen med nettbrettet mens du leter etter de store gevinstene. Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.


Vil du bli millionær på mobil. Så tror ikke på lang ti og begynne å spille med oss er enkelt nå.

Det kan hende at eldre spill på nye operativsystem og nye spill på eldre operativsystem ikke fungerer i det hele tatt. Konseptet gikk ut på at man skulle man svare på spørsmål og ved hvert riktig svar kunne man gå videre. Gikk man videre måtte man samtidig satse de pengene man allerede hadde vunnet.


mandag 25. januar 2021

Vaskemaskin vil ikke spinne

Se alle tilbud og kjøp nå! Hos Elkjøp kan du bestille på nett og hente dine produkter i nærmeste butikk! Se ukens kampanjeprodukter her. Lagervarer leveres neste virkedag. Hvordan fikserer du en vaskemaskin som ikke vil spinne eller drenere?


Hvis din gamle eller nye vaskemaskin ikke snurrer, har vi noen tips om hvordan du får det til å løpe igjen.

Vaskemaskiner, kjøleskap, tørketrommel, komfyr, integrerte hvitevarer mm. Et av de vanlige problemer med vaskemaskiner, er imidlertid at de ikke vil spinne. Det er viktig at din Samsung- vaskemaskin kan spinne før du flytter klærne fra vaskemaskinen til tørketrommelen din. Spinningssyklusen bidrar til å fjerne mye av fuktigheten fra klærne.


Klær som ikke går gjennom rotasjonssyklusen er svært våte og vil ta lang tid å tørke hvis de blir plassert i tørketrommelen i denne våte tilstanden. Din Admiral topplast vaskemaskinen kan ikke agitere eller spinne for en rekke årsaker. Spinning og agitering er nødvendig for at vaskemaskinen skal kunne vaske vasken på riktig måte.


Problemer med spinn og agitering løses ofte lett ved å følge noen enkle feilsøking.

fredag 22. januar 2021

Vippe extensions fana

Vippe extension classic (1:1) kr 1. I motsetning til andre falske vipper limes ikke disse på huden, men direkte på vippene. Med denne teknikken limes de på et hår av gangen, slik at det blir en forlengelse av det allerede eksisterende vippene. Ser du etter vippe extensions i Bergen? På Styletime kan du sammenligne lokasjon og pris, lese anbefalinger og bestille time.


Med volum- extensions legges flere syltynne hår sammen i en vifte på hver av dine naturlige vipper.

Det gir ekstra fylde, uten at det veier mer enn klassiske vipper. Passer for deg som liker ekstra fylde og tetthet. For å opprettholde en flott vippe extension og få den til å vare, så må man behandle dem riktig. Hvis du sover urolig, gjør ting ubevisst og elsker mascara, så er kanskje ikke vippe extensions noe for deg.


De krever vedlikehold og godt stell hjemme. Skulle du reagere på limet, noe som kan skje. Hårene er naturlig bøyde så man vil ikke trenger en vippe tang. Du kan bade, gråte, vaske deg i ansiktet, og gjøre ellers hva du måtte ønske hårene vil bli sittende.


Men husk allikevel at dette en hår extensions så hvor forsiktigere man er jo lenger holder de.

torsdag 21. januar 2021

Yngri alva reiseseng test

Yngri alva reiseseng test

Lowest Prices on Top Items. Inspired by Trending Stories. Worry-Free Shopping. Bay Gifts to the Rescue. Kjøp reiseseng hos Babyshop. Vi har alt fra baby og opp til eldre barn.


Sengen er enkel å montere, med noen enkel håndgrep. Reisesengen tar liten plass, da den sammenslått kan oppbevares i en praktisk transportveske. Transportveske følger med. Madrassen kan også brukes i andre senger. Enkel å legge sammen da madrassen er tredelt.


Matriale: polyesterkjerne og overtrekk av. Sengen har tett stoff i topp og bunn som gjør den litt lunere enn Moweo, men madrassen som følger med er ikke noe vi ville latt barna våre sove på. Dette er også en reiseseng som er altfor tung å bære med seg rundt omkring, men den fungerer fint som ekstraseng hos for eksempel besteforeldre. Hvor lenge en reiseseng kan brukes, varierer, men mange av de klassiske modellene fungerer opp til minst tre, fire års alder. Hvis du har tvillinger, kan du mens barna er små, la dem dele samme reiseseng , enten side ved side eller la dem sove andføttes med hvert sitt teppe.


Yngri alva reiseseng test

De fleste reisesenger kommer med en madrass. Reisesenger til de minste Planlegger dere en ferietur for familien? I så fall vil en reiseseng være et gunstig hjelpemiddel på turen. Moderne reisesenger er fullgode soveløsninger for barn, og de er lette å legge sammen og tar lite plass i bilen – eller på toget, for den del.


onsdag 20. januar 2021

Verdigrense toll

Denne verdigrensa er den totale summen på varene du har handla, inkludert kvotevarene. Mindre enn eitt døgn. Dette betyr at du må betale merverdiavgift og eventuell toll og særavgift fra første krone for varer som defineres som næringsmidler, særavgiftsbelagte eller restriksjonsbelagte. Når du har vore på handletur i utlandet, kan du ta med deg varer opp til verdigrensa utan å betale toll og meirverdiavgift. Det er eigne kvotar for mellom anna alkohol, tobakk, kjøt og ost.


Dagens toll - og avgiftsfritak på varer under 3kroner blir fjernet 1. Alle andre varer slik som eksempelvis klær eller elektronikk, beholder toll - og avgiftsfritaket under 3kroner frem til 1. I utgangspunktet er alle varer som importeres til Norge - og dermed også varer som du har kjøpt fra utenlandske nettbutikker - avgiftspliktige. Med andre ord må du regne med å betale toll og merverdiavgift på varene. Det finnes riktignok noen unntak fra denne regelen. Dersom pakken har en verdi på under 3kroner, slipper du å betale. Alle sendinger med verdi fra og med 3kroner, inkludert transport og forsikring, må fortolles ved import.


Moms må alltid betales, mens på noen få varegrupper beregnes også toll. Tullverket er den myndighet som håndterer innførsel av varer eller eksport til Sverige. Kontakt Tullverket om moms ved varehandel og tollavgifter.

tirsdag 19. januar 2021

Verktøy for å skjøte benkeplater

Makita, Stihl, Metabo, Fein m. Eget servicesenter for alle varer. Stort utvalg i vår nettbutikk. Kvalitetsvarer fra kjente merker. Se våre kataloger her. Hvilken plate passer ditt kjøkken?

Kjøp spesialtilpasset eller standardlengde. Nordens største utvalg og dagers angrerett. Du skal bruke skrutvinger, når du skal skjøte to lister, et par plater eller noe annet som skal føyes sammen. Men noen ganger er ikke skrutvinger nok.


For eksempel når to lange benkeplater skal skjøtes i en vinkel, må selv de største skrutvinger gi opp. Men løsningen er ikke å ty til noe som er enda større. Eg har nok ødelagt benkeplater for noen tusenlapper før eg klarte å lage en perfekt skjøt.


De beste du kan gjøre er å overlate dette til noen som har verktøy og erfaring.

En dårlig skjøt kommer til å være et irritasjons moment på et ellers fint kjøkken. Da er du sikker på å få en pen og jevn avretting. Fresen kan ikke komme helt inn i hjørnet, så her blir du nødt til å file til kanten. Nå gjenstår det bare å slipe kantene lett med et fint stykke sandpapir, korning 180.

Vond lukt i underlivet gravid

Billig, sikker og rask graviditetstest. Kjøp nå, test deg hjemme. Hennes råd er å vaske deg med vann eller intimvask.


Du er altså plaget av en kraftig og vond lukt fra underlivet ditt som du beskriver som svettelukt. Er du sikker på at det er svette det er som lukter ?

Mange tror at illeluktende utflod er et tegn på soppinfeksjon. Hun peker også på bakteriell vaginose som den vanligste årsaken til vond lukt i underlivet. Hvis du ikke har hatt pause lengre enn dager er faren for graviditet svært liten.


Har du hatt lengre pauser fra p-pillene enn syv dager og hatt ubeskyttet sex i den pausen eller uken etterpå kan du ha blitt gravid. Råder deg i så fall å ta en graviditetstest. Du forteller også at du har vond lukt fra underlivet. Jeg er gravid i uke og underlivet mitt har de siste dagene begynt å lukte vondt.


Er det normalt, eller bør jeg sjekke det opp?

Lukt kan være så mangt. Ting de ellers ikke har reagert på før lukter plutselig vondt. Det kan være helt pinlig og plagsomt, men det går heldigvis over.


Normal utflod hos gravide er vanligvis blank, hvitaktig eller lett gul i fargen. Den lukter ikke noe spesielt, men kan være såpass i mengde at du helst vil gå med truseinnlegg.

mandag 18. januar 2021

Vegansk riskrem

Hundrevis av forskjellige restauranter. Ingen jul uten riskrem , og vet du hva? Den blir bedre uten meieriprodukter. Kombinasjonen av soyamelk og kokosmelk gir en søt og god basisgrøt, og vispet havrefløte gjør desserten mindre mektig.


Da Jane Johnsen vokste opp, var riskrem med rød saus fast dessert på julaften. Denne riskremen har Johansen fått flere gode tilbakemeldinger på;, blant annet at den ikke er like tung og mektig som vanlig riskrem.

Serverer den med hjemmelaget bringebærsaus, skikkelig nom nom! Tips: - Kok risgrøten ferdig dagen før eller noen timer i forveien, den må avkjøles helt før den blandes med kremfløten. Denne oppskriften gir en lite søt riskrem. Start med å koke grøtrisen. Vegansk riskrem med vanilje.


Dette ser ut som den klassiske riskremen,. Alle oppskriftene finner du. Riskrem hører julen til.

Vi har alltid riskrem til dessert på julaften, egentlig ene og alene pga. Det er noen retter som er viktigere enn andre. For meg er riskrem en slik rett.


Julens favorittdessert blir kjempegod også uten meieriprodukter.

fredag 15. januar 2021

Vognpose lammeskinn

Vognpose lammeskinn

Oppdag vårt store utvalg av kuskinn. Vi har ulike varianter og størrelser! Uten skadelige stoffer. Gode priser og raskt levering. Et teppe i lammeskinn kan gi rommet mer personlighet og økt romfølelse.


Et lunt og trygt sovemiljø for den lille nye Visste du at lammeskinn svaler om sommeren og luner om vinteren? Et soveskinn kjennes alltid passe varmt, og kan derfor gjøre overgangen fra en lun favn til vuggen eller vognen lettere. Den har uttak for fempunktssele, avtakbar fotdel og kan åpnes helt opp, noe som gjør det enkelt å kneppe fempunktsselen. Les tester og omtaler før du kjøper. Gi oss tilbakemelding.


Meld deg på vårt nyhetsbrev! Motta smarte handletips og populære produkter. Her snakker vi vognposer til baby , så vel som vognposer til de litt større barna – selvsagt er de alle slitesterke, lune og varme. Norskproduserte Easygrow Nature fremstår utrolig varm, luftig og solid. Dette er en vognpose vi stoler på at vil passe på barnet.


Vognpose lammeskinn

Posen ligger fint i bagdelene, men blir bitte litt stor i den aller minste. Nature er lik som fjorårets med unntak av to ting. Den kan åpnes helt ned til fotenden. Soveposene passer godt som vognposer både i vognen eller i pulken.


Velkommen til Nøstebarn! Her finner du garn! Perfekt vognpose for norske forhold i barnets første vintre.

Vippe extensions sotra

Vippe Extensions Et naturlig resultat for de som ønsker lengre og fyldigere vipper. I motsetning til andre falske vipper limes ikke disse på huden, men direkte på vippene. Med denne teknikken limes de på et hår av gangen, slik at det blir en forlengelse av det allerede eksisterende vippene. Benedikte Vippeextensions er en spesialistsalong for vipper. Vi har to salonger i Oslo, en i Oslo sentrum og på Grünerløkka.


Vi har et brennende engasjement i faget, og holder oss alltid oppdatert på nye teknikker og ny kunnskap. Velg en eller flere behandlinger og trykk neste. Usikker på hvilken behandling du bør velge? Besøk hjemmesiden vår for mer info. For å opprettholde en flott vippe extension og få den til å vare, så må man behandle dem riktig.


Hvis du sover urolig, gjør ting ubevisst og elsker mascara, så er kanskje ikke vippe extensions noe for deg. De krever vedlikehold og godt stell hjemme. Uansett hvilken vippe extension du velger avhenger resultatet av hvor mange vipper du selv har og hva de tåler.


Volumvipper er en behandling som blir brukt av mange norske toppbloggere. Hvor lenge varer vippene? Vippenes varighet kommer an på hvordan du behandler de, dette gjelder både for klassisk vippeextension og volume vippe extensions.


Ser du etter vippe extensions i Bergen? På Styletime kan du sammenligne lokasjon og pris, lese anbefalinger og bestille time.

onsdag 13. januar 2021

Vaskemaskin tar inn vann og stopper

Se alle tilbud og kjøp nå! Hos Elkjøp kan du bestille på nett og hente dine produkter i nærmeste butikk! Se ukens kampanjeprodukter her.


Det er to enkle ting du raskt kan sjekke før du tar opp telefonen og ringer reparatøren. Vaskemaskinen tar ikke inn vann. Sjekk først at vannet er på, og at slangen ikke har gått i klem, sier Widercrantz.

Dette kan virke åpenbart, men det hender at folk ringer fortvilt, også har de bare glemt å skru på vannet. Avmonter tilløpsslangen ved vaskemaskinen legg slangen i en bøtte og kontrollér at det kommer ut vann og at det er trykk på vannet. Feilen kan skyldes et defekt varmeelement. Dersom vaskemaskinen stopper i begynnelsen av programmet, like etter at den har tatt inn vann , kan det være fordi varmeelementet er defekt.


Lofilteret er en typisk syndebukk. Dette er enkelt å rengjøre, men noe de fleste glemmer. Er utløpsslangen tett vil maskinen stoppe, den kan ikke fortsette.


Dette medfører at nivåkontrollen ikke kan måle vannstanden og derfor tar ikke maskinen inn vann. Rens slangen ved å bløtlegge den avmontert i lunkent vann.

Jeg mistenker min vaskemaskin for og bråstoppe vanninntaket, og dermed forårsake slag i vannrørene.

tirsdag 12. januar 2021

Vitaminer

Lei av lang kø på apoteket? Bestill vitaminer fra Farmasiet hjem til deg. Spar tid ved å handle enkelt og diskret på nett. Rask leveranse og stort utvalg.


Unik innkapsling som opprettholder lovet mengde Ki hele holdbarhetsperioden!

Nå med energivitaminet Bsom bidrar til å redusere trøtthet og utmattelse. Søk etter vitaminer på den nye KensaQ. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Med noen få unntak kan ikke vitaminene dannes i kroppen.


Vitaminer (latin: vita, liv) er essensielle stoffer som trengs i små doser. Vitaminene bidrar særlig i reaksjonene der næringsstoffene forbrennes. For å ha en god helse, så trenger man å få i seg vitaminer jevnlig.

Vitaminer er livsnødvendige, organiske stoffer som kroppen ikke kan bygge selv. Hvilke vitaminer er vannløselige, hvor finner du dem og hva skiller dem fra fettløselige vitaminer ? Her får du vite det du trenger om vannløselige vitaminer. Mangel på vitaminer i kosten kan føre til svikt i viktige stoffskiftefunksjoner.


De har ulik oppbygning og vil derfor ha ulik funksjon og virkning.

Yngri reiseseng

Yngri reiseseng

Kjøp reiseseng hos Babyshop. Vi har alt fra baby og opp til eldre barn. Alva er en enkel og praktisk reiseseng fra Yngri. Sengen er enkel å montere, med noen enkel håndgrep.


Reisesengen tar liten plass, da den sammenslått kan oppbevares i en praktisk transportveske. Alva madrass til reiseseng , er en enkel og praktisk madrass fra Yngri. Transportveske følger med. Madrassen kan også brukes i andre senger. Enkel å legge sammen da madrassen er tredelt.


Matriale: polyesterkjerne og overtrekk av. Det tar litt tid å samle inn anmeldelser. Finner du ikke det du leter etter så titt innom siden igjen om litt. Vinn Saga reiseseng. Svar riktig på spørsmålet under, og du er med i trekningen av denne flotte reisesengen fra Yngri – levert av Barnas Hus.


Yngri reiseseng

Barnas Hus er en butikkjede spesialisert på utstyr og klær til alle barn i alderen fra og helt opp til år. Moweo reiseseng er nesten helt lik som Beemoo. Den store forskjellen er at den er enklere å slå sammen og at stoffet sengen er laget av er mye mer behagelig. Ellers er madrassen like hard og sengen nesten like tung og vanskelig å bære med seg. Denne sengen har åpen netting på alle fire sider, så den er ikke lun.


Reisesenger til de minste Planlegger dere en ferietur for familien? I så fall vil en reiseseng være et gunstig hjelpemiddel på turen.

mandag 11. januar 2021

Trening med kortstokk

Nettbutikk med fri frakt over 400. Klær, utstyr, tilskudd og tilbehør. Vi har gratis frakt over kr. Levering over hele landet. Ny kolleksjon fra Reebok er ute nå.


Kjøp Reebok og Reebok Crossfit her! Opptil rabatt på treningsklær. Hundrevis av varer med gode tilbud. Perfekt til bilturen, ferien, campingen, eller flyturen.


Natalie er utdannet personlig trener og kostholdsveileder fra AFPT. Finn laveste nettpris her. Hun har spesialisert seg på trening for muskelvekst og fettforbrenning, samt trening under og etter graviditet. Med høy puls, burpees og svettefest ble det en utrolig effektiv og herlig økt sammen med bestis. Jeg må ærlig innrømme at jeg var noe skeptisk da Catrine nevnte treningsøkt med kortstokk.


Trening med kortstokk

Jeg er så vant til å kjøre mine faste rutiner og faste program, men jeg har så absolutt godt av variasjon og spontanitet på trening. Denne treningsøkten passer både som gruppetrening, kompistrening eller egentrening. Kort trening kan derfor sammenliknes med poker.


Alle står likestilt i form av å oppnå et godt resultat. Fire lag pr kortstokk , maks personer pr lag, som skal samle på hvert sitt symbol ( dvs hjerter, kløver, spar eller ruter). Studie: Styrketrening på minutter Denne studien viste at tre korte styrkeøkter i uka kan være like effektivt som trening med høyere volum for å utvikle maksimal styrke - men ikke for å bygge muskelmasse.


fredag 8. januar 2021

Trening gravid funkygine

Nettbutikken for deg som trener. Klær og utstyr til all trening. Vi har gratis frakt over kr. Levering over hele landet. Ny kolleksjon fra Reebok er ute nå. Opptil rabatt på treningsklær.

Hundrevis av varer med gode tilbud. Høy kvalitet og 9 nøyaktige med anonym og rask levering. Billig, sikker og rask graviditetstest. Stort utvalg og rask levering! Kjøp nå, test deg hjemme.


Mange har etterspurt et innlegg om trening under svangerskap og her kommer det endelig. Foruten om drittmåneder, helt i starten, med konstant kvalme har jeg hatt to forholdsvis ukompliserte graviditeter. Funkygines styrkeøvelser for gravide.


Det tok tross alt ni måneder å utvikle en høygravid kropp.

Så at omstillingen til ikke gravid tilstand tar litt ti må en nesten regne med. Det er mye som skal på plass igjen i hele kroppen, men hva gjelder magen er det spesielt fire faktorer som spiller inn i forhold til å trekke seg sammen igjen. Livmoren for ekspempel. Litt senere den kvelden scrollet jeg gjennom kommentarfeltet, og ikke helt uventet var det flere som hadde en mening om hvor vidt hopping var en passende aktivitet for gravide.


onsdag 6. januar 2021

Weekendtur italia

Weekendtur italia

Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! Weekendtur til Italia finner du her. Hos oss kan du bruke lavpriskalender og sammenligne ulike flyselskap.


Weekendtur italia

Sammenlign og bestill weekendreiser til Italia , Europa. Bestill fly og hotell samtidig og spar penger. Lev det gode liv i Italia ! Landet som har så uendelig mye å by på – enten du er ute etter sol og varme, god mat og vin, kunst og kultur, eller romantiske opplevelser.


Om du velger sol og ba historiske byer eller en kombinasjon av alt – skuffet blir du garantert ikke. Her finner du forslag og reisetips til. En romantisk weekendtur til en stemningsfull storby er et kjærkomment pusterom og gir dere god tid til hverandre. Se våre forslag på weekendtur til klassiske og romantiske storbyer, og andre byer som er vel så romantiske – men langt billigere å reise til.


På tide med en storbyferie? Reis vekk en helg og oppdag storbyene i Europa! I Italia holder de sommerlige temperaturene seg godt frem til oktober (da spesielt i den sørlige delen av landet), samtidig som man utenfor sesong kan finne rimelig priser på både reise og opphold. Italia er det flotte landet hvor du kan oppleve spennende arkitektur og kultur, nydelige omgivelser, eksklusiv mote og deilige matopplevelser. Den kunstneriske og kulturelle arven i Italia er enorm og av universell verdi, og Milano er et ypperlig utgangspunkt for å utforske denne.


Utsette mensen med minipiller

Mensen kommer ikke alltid når det passer. Vi ser på hva du kan gjøre med det. Humørsvingninger og mensensmerter? Lær om din første mensen her! Finn informasjon her! Les mer om det her!

Få oversikt over din menssyklus. Lær deg mer om mens og din syklus. Kan jeg utsette menstruasjon med minipiller ? Det er ikke mulig å utsette menstruasjonen med minipiller. Betaling for minipiller.


Fra måneden etter man har fylt år til og med måneden før man fyller år, får kvinner dekket 1kr hver tredje måned til prevensjonsmidler (gjelder p-piller, minipiller , p-plaster, p-ring, p-stav og spiral). Utsette mensen med minipiller. Du kan dessverre ikke bruke minipiller som for eksempel Cerazette, til å utsette din månedlige syklus.


Dette er fordi disse pillene skal tas hver dag uten pause.

Med minipiller kan dessuten menstruasjonen utebli helt eller bare komme av og til. Du bør konsultere med en lege for å finne ut hvilken du skal hoppe over for å utsette mensen med disse type p-piller. Minipiller (progestogen bare piller): Minipillen skal tas hver dag uten hormonfri periode, og kan ikke brukes til å utsette eller hoppe over mensen.

Populære innlegg