torsdag 14. januar 2016

Gåbil med håndtak

Dantoy Leker, Motorsykkel, Scooter, Kjøkken mm. Finn håndtak i skandinavisk design i vårt store utvalg av innredning. Derfor er det helt naturlig for oss sørge for at gåbil -utvalget vårt er stort og variert. Her har vi virkelig noe for enhver smak.


Vi har de stilsikre retro-gåbilene, vi har de naturtro modellene, som ser ut som bilene barna kjenner igjen fra hverdagen, og vi har fantasifulle og skrullete gåbiler med en høyst barnevennlig design! Morsomme tråbiler og gåbiler til barna De fleste barn elsker fart og spenning, og en gåbil er intet unntak! Det er supergøy å suse avsted i stuen eller i hagen på en tråbil eller gåbil , men husk at det er enda flere fordeler med leketøyet! Klassisk gåbil fra danske Magni Toys, laget i metall med plastsete. Du finner også andre Sykler og andre kjøretøy produkter fra Best Time Toys hos Lekmer.


Finn Gåbil - BERG Gåbil Med Pedaler GO Mint - Finn beste pris. XL Gåbil med håndtak bl. Lær å gå-vogn Brio i tre. To innstillinger på håndtak. Kan justere hjul for trillehastighet.


Gåbil med håndtak

Fuktmerke i lakken oppi pga stått ute i regnet en natt. Gå-bil med sete i plast. Med lyd når batteri byttes. Søk etter Gåbil på Delupe.


Barn som skal lære å gå, trenger noe å støtte seg til. En gåbil er et morsomt leketøy som barnet både kan støtte seg til og sitte på. Se vårt utvalg av tråbiler og gåbiler til barn. Sammenlign pris på Kelkoo før du bestiller på nett.


Gåbil med håndtak

Kategorien er dessverre tom. Vennligst velg en annen produktkategori eller bruk søkefeltet. Buddy gåbil er en tøff gåbil for de minste barna. Bilen er stødig og stabil, har et godt håndtak å holde i, og fire solide hjul. Vognen har et oppbevaringsrom, slik at favorittbamsen kan bli med på turen.


Velkommen til Mitt Biltema. Som bruker kan du handle kampanjeprodukter til spesialpriser, lage innkjøpslister til enhver anledning og få oversikt over kjøpene dine med digitale kvitteringer. Justerbart håndtak.


Gåbil med håndtak

Sparkebil med musikk som passer utmerket for de mindre sjåførene. Sparkbilen er utrustet med musikk, oppbevaring under setet samt et slags håndtak som barnet enkelt kan støtte seg mot når det lærer å gå - akkurat som med en gå-vogn. La de små utforske omgivelsene med denne morsomme gåbilen. En stabil gåbil med oppbevaringsplass under setet, leketelefon og liten lyd i. CARS 3-HJUL SYKKEL.


Cars trehjulssykkel fra Smoby med skyvestang, sele og bagasjebrett. Kjøp Gåbil baby på Kelkoo.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg