mandag 25. januar 2016

Bambushåndklær

Skal du fornye eller pusse opp badet? Da står gjerne nye håndklær på ønskelisten. Vi har et stort utvalg. Flere mønster, farger, kvaliteter og størrelser.


Myke bambushåndklær med fantastisk absorbering. Bambus babyhåndkle med blå kant på.

Bamusfibre er mer økologisk enn bomull. Holder seg myke vask etter vask. Tåler tørketrommel. Våre bambushåndklær lages av bambusfibre og bomull. Freshe håndklær hver dag Hos Princess finner du et stort utvalg av farger, størrelser og mønstre.


De fleste håndklær leveres i flere størrelser slik at du kan ha matchende håndklær ved vasken og dusjen. Signerer tipset om bambus. Det holder på mer væske, uten å bli kaldt, og det er MYKT.

Om du ikke vil kjøpe de som er linket til, så selger også Princess bambushåndklær. Riktignok uiten hette. Vi bruker både håndklær og kluter av bambusfrotté og bambusvelour til vårt barn. Jeg har ikke fått det med meg!


Hvordan har du det, jeg har tenkt så mye på deg :) Og du, jeg bare istemmer det du sier. Vi kjøpte massevis av bambushåndklær for noen uker siden og er så fornøyde! Fås i flere farger. Fra til 5kr, Himla. TUNDRA PUTE- OG DYNEPAKKE!


Rutesydd dundyne med høy kvalitet arktisk andedun. En lett og luftig dyne, som føyer seg godt rundt kroppen. Tilhørende dunpute, med behagelig støtte og medium høyde.


GoBamboo er et norsk foretak som utvikler myke (og harde) bambusprodukter til barn og voksne, hjem og fritid. De fører produkter som ansiktstørk, våtservietter, bambusbleier og -klær, bambuspled bambuskluter og bambushåndklær. Ved slutten av bruksperioden, bryter cellulosefibrene naturlig ned når de blir utsatt for sollys. Jordvennlige bambushåndklær kan faktisk komposteres og løses helt inn i jorden.


Før du bruker Håndklær for første gang, er det viktig å vaske dem en gang.

Nye bambushåndklær har en tendens til å ha større løkker i vevingen. Vasking av dem vil stramme løkkene og dermed begrense risikoen for å feste dem på en ring eller negler. Jeg synes bambushåndklær er helt ubrukelige, vannet legger seg utenpå i stedet for å trekke inn, på samme måte som når noen bruker tøymykner på håndklærne.


Elsker våre tynne litt harde fra Ki de absorberer vannet, og tørker fort. Hjemmesiden vår støtter dessverre ikke Internet Explorer 11. Materialer som lett kunne ha blitt konteinerfyll brukes nå til å oppbevare baderomsartikler som bambushåndklær og svanemerkede pleieprodukter.


Oppussingen ble ikke gjort unna i en fei. Det største offeret var tidsbruken.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg