tirsdag 12. januar 2016

God jul og godt nytt år dikt

Design din egen julegave med navn og bilder. Vi tilbyr et bredt spekter av forskjellige produkter. Stort utvalg av lamper, farget stoff kabler og globe pærer - alt i lys på nettet. På denne siden har vi samlet sju flotte dikt om det nye året.


Se også: Flotte blomster nyttårsfeiringen. Godt nyttår dikt – Dikt av 7.

Takk for året som har vært for alt vi har opplevd og lært Takk for erfaringer og nye venner Magiske minner vi aldri glemmer. Dersom du er ute etter et dikt til julekortet, kan du finne flere forslag til juledikt på. Sender deg en god klem med ønske om en god jul og et godt nytt år. Nyttår eller nytt år ? Enkelte opplever det ulogisk at ’nyttår’ kan brukes når man ønsker noen et godt nytt år , siden dette ordet ikke har betydningen ’et helt år ’ ellers.


Her er en liten liste med julehilsener på noen ulike språk. Dansk: Glædelig jul og godt. Husk også at det heter et godt nytt år , med artikkelen et, og ikke ett godt nytt år , med tallordet ett. Oppsummert blir derfor dette et eksempel på korrekt julehilsen: Vi i Apeland ønsker deg en god jul og et godt nytt år !

For deg som har venner og bekjente i utlandet, legger vi med en oversikt over julehilsener. Og nyttårsønsker fra oss. Julen handler ikke bare om gaver glitter og stas, men om de hjerter vi varmer og de hensyn som taes. God jul til alle sammen, ja takk for dette år. Oppe på himlen langt i det fjerne, sitter en engel på den vakreste stjerne.


Den er sendt fra mitt hjerte til deg. Hva skriver man på julekort? I tillegg undres jeg om det er lov å skrive nytt med stor N. Jeg har fått forståelsen av at nyttår betegner selve nyttårsaften og nyttårsdag. På Siterte sitater finner du sitater og ordtak om jul og mer.


Om en lager kort selv, er det mange flotte stempel, med dikt og ord. Sender de beste jule- og nyttårsønsker! Med ønske om en riktig god jul og et nytt år fylt med gledelige overraskelser.


Vi ønsker dere en fredfull julehøytid og et rikt og velsignet nytt år. Dette julekortet har jeg sendt til mine nærmeste og så avfotografert så jeg kan ønske GOD JUL OG GODT NYTT ÅR til deg som er innom blogge. Så, kan man kalle dette her et dikt , eller hva skal man kalle det?


Det er skrevet juletider, tiden folk ønsker hverandre god jul , som jeg også gjør, men på en annen måte. I år ønsker jeg det intenst.

Det er så mye som ikke er så godt og så mye som er så altfor godt Livet er altfor vondt å ha og altfor vondt å miste. Fine, morsomme og kloke sitater ved inngangen til et nytt år. Kanskje også hive på et lite dikt ,. Kjære navn, navn og navn. Men det er det jeg mener blir rett da. Gratis for kommersiell bruk Ingen attribusjon kreves Ingen opphavsrett.


Jeg passet både fjøs og stall i mange, mange år. Nå er jeg gammel, klein og skral, det er visst best jeg går. Og nissen satt på låven gjemt og gråt så tåren rant.


Han skjønte nok at han var glemt, da ingen grøt han fant. Men månens ansikt tittet mildt igjennom gluggen inn, Og mus og rotter danset vilt omkring i måne-skinn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg