fredag 8. januar 2016

Oregano gravid

Imidlertid vil de fleste helsearbeidere er enige om at risikoen ved å ta olje av oregano under svangerskapet oppveier fordelene. Faktisk tar olje av oregano når du er gravid kan sette graviditet i fare. Effekter Oil of oregano er en kraftig emmenagogue, noe som betyr at det naturlig fremmer menstruasjonsblødning og aktivitet.


Oregana er den mest populære representanten for dette slaget. Inneholder aromatiske og fete oljer, C-vitamin, har healing og krydret smakegenskaper.

Det er laget av te, oljer, infusjoner, effektive for mange sykdommer, legg til som krydder i marinader og varme retter. Foruten å være antimikrobielle, er det også effektivt i bekjempelse av betennelse i leveren og kolon. Hvis du er gravid , skal du bruge ekstrem forsigtighed , når du bruger olie af oregano , som med alle æteriske olier. Planten kan styrke immunforsvaret og opprettholde en sunn fordøyelse og tarmflora. Bergmynte bør ikke brukes i medisinske doser av gravide , men regnes som helt trygg å bruke i kulinariske mengder.


Ufortynnet eterisk olje av bergmynte må aldri brukes innvortes. Ved utvortes bruk i form av aromaterapi, kan eterisk olje av bergmynte virke irriterende på huden.

Bio-Life's Oreganoolje er laget fra viltvoksende bergmynte, også kalt vill- oregano. Olje fra vill- oregano. Viltvoksende bergmynte fra middelhavsområdet. Tradisjonelt brukt for å støtte fordøyelsen.


I kokte retter bør oregano tilsettes like før servering, da koking ødelegger smaks emnene. Oregano er også godt til grillet kjøtt og i salater. Videre bidrar det til normal aminosyresyntese, normal bloddannelse og normal homocysteinomsetning. Til slutt spiller folat en rolle i celledelingsprosessen. Sannsynligvis (eller forhåpentligvis) vet du hva du kan og ikke kan spise under graviditet.


Bekæmpelse Infektion Olie oregano anvendes ofte for anti-svampe og antimikrobiel brug og til behandling af infektioner , såsom trøske og gær infektioner. Men visste du også at det er forbudte urter under graviditet? Eller i det minste: urter som du ikke bør bruke for mye.


Du kan lese hvilke som du har her i denne bloggen. Vi nevner også en rekke urter som oregano eller gurkemeje, som hevdes å være forbudte urter under graviditet. Hvis du finner deg selv å bekjempe en forkjølelse eller influensa, prøv å bruke oregano urteolje for lettelse.


Bare vær sikker på at du ikke går over anbefalt dose.

Samme anbefalingen som de gravide. Det kan hende at jeg har glemt noe, men da skal jeg oppdatere innlegget om det skulle være noe jeg kommer på #128578; Og for all del, bare spør om det er noe dere lurer på! Er af min akupunktør blevet anbefalet at tage et specielt kosttilskud som består af en meget koncentreret form for oregano -olie. Han påstår at det skulle hjælpe med at gøre ens cyklus stabil, er der nogen af jer der har hørt om dette før? Hva er endetarmsplager?


Den nedre delen av tykktarmen kalles endetarmen og munner ut i endetarmsåpningen (anus). Folat bidrar til vevsdannelse hos gravide. Plukk urtene i stilker helst like før blomstring - da er da nivået av de essensielle oljene er på sitt høyeste. Heng urtene i små buketter opp under taket på et kjølig og tørt sted.


När man nämner oregano är det nog få som förknippar det med något mer än en god krydda. Men faktum är att oregano länge använts inom folkmedicin mot flera åkommor och idag finns det gott om studier som bekräftar många av dess läkande egenskaper. Den kan irritere både huden og slimhinnene, og bør kun brukes innvortes under profesjonell veiledning.


Også utvortes bør oljen bare brukes under veiledning av en kvalifisert aromaterapeut.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg