fredag 15. januar 2016

Hvordan bli kvitt maurtue i hagen

Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Har du store kolonier av maur i hagen , bør du ta hånd om det før de blir et stort problem. Du vil jo heller ikke ha skader på huset ditt. Arne Nese, teknisk sjef i Rentokil, har tidligere sagt til Dinside at du bør ta en kikk i hagen , skrape litt i bakken og vippe opp heller, for å se etter maur og egg.


Et annet element å tenke på er at jo flere maur du har i hagen , jo flere av dem er det som kan invitere seg selv inn i huset ditt.

Gjør forarbeid Først bør du kartlegge maurenes bevegelser i hagen , slik at du kun legger ut insektsmiddel der det er mest hensiktsmessig. Et av de vanligste småkrypene å få uønsket besøk av er maur. Vi gir deg tipsene for hvordan du kan bli kvitt maur.


Forside Hage og uterom Stokkmaur og skogmaur i hagen hvordan bli kvitt. Jeg har en maurtue med. Desto raskere du agerer når du oppdager maur, jo enklere og billigere er det å bli kvitt dem. Oslo Veggdyrkontroll tilbyr en kostnadsfri befaring for å kartlegge hva slags maur du har fått problemer me og hvordan de på best og mest skånsom mulig måte kan.


Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon.

Lurer du på hvordan bli kvitt maur? På denne siden finner du gode kjerringråd som kan hjelpe deg å bli kvitt disse ubudne gjestene. En forklaring er at maur etterlater luktspor etter seg, noe som kan tiltrekke seg hundrevis av nye maur til plassen. For å bli kvitt mauren er det viktig å finne ut om reiret befinner seg inne eller ute. Christian Krogstad er daglig leder i ABS skadedyrkontroll.


Han forteller at måten vi bygger på i dag, dessverre gjør hjemmet ditt til et yndet sted for mauren. Maur elsker isopor. Problemet mitt er at det ikke finnes en eneste maurtue , så hvordan kan man da bli kvitt problemet? Min hage er en veslandshage med flate partier og bratte hellinger. I tillegg til egeninnsats, kan du få god hjelp av naturen – både maur , marihøner og.


Her er tips om hvordan du kan bekjempe dem uten gift. Men hvordan skal du nyte oasen din. Vi hadde samme problemet for endel år siden, men vi visste da ikke hvor disse tuene befant seg.


På et hagesenter fant vi en maurgift som tydeligvis tok knekken på problemet, vi har ikke hatt maur i huset siden det (som jeg vet om). Lær hvordan du kan bli kvitt maur på ved å lese videre! På grunn av dette, bruker mange en profesjonell tjeneste for utryddelse for å redusere eller eliminere problemet ved å bli kvitt maur på.

Noen maur har også vinger og da kaller vi dem selvfølgelig for flygemaur. Sistnevnte plager sjelden mennesker, men de kan være ubehagelig i og med at svermene kan bli veldig store og tette. Uansett så finnes det tips til hvordan man skal bli kvitt dem hvis de har kommet i hagen eller huset. Har du problemer med maur i hagen , innkjørselen eller huset? Her har det kommet inn noen tips som kan hjelpe til med å få dem til å forsvinne.


Det er ganske enkelt å bli kvitt dem med dette heksebrygget. Les mer om maurplage.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg