torsdag 28. januar 2016

Iranske navn jenter

Let ikke lengre, vi har det du trenger. Se på menyen under, jentenavn i alfabetisk rekkefølge kan være nyttig hvis du allerede har en liten idé om hva slags jentenavn du leter etter. Fransk er et vakkert og romantisk språk fullt av fantastiske navn. Som du kanskje har lagt merke til, er det ikke lett å velge babyens navn.


Dersom du har noen andre guttenavn - send dem gjerne inn så legger vi de til i databasen.

Har en liten beibis på vei, og lurer veldig på om noen kan hjelpe med å finne et navn som passer til begge kulturene. Altså, norsk og iransk sammen. MIN erfaring av iranske jenter på min alder, ungdomsalder altså er litt varierende. Husker en gjeng med innvandrer- jenter , flesteparten av de var iranere, og de trodde de var tøffe og kule og alt det der.


De slåss til og med. Var bitchy og virket slutty, men tror de aldri gikk over en viss grense(sex). Når navn bare blir gamle nok, så blir de som nye.


En forumbruker spurte etter bestefars- og oldefarsnavn, og fikk mange svar.

Her er en del av dem. Les også navneforsker Ivar Utnes kommentarer, og hvorfor han synes du godt kan velge ett av disse navnene til din sønn! Konservative familier kan velge et islamsk navn , mens andre som ønsker å vise stolthet i sin persiske historie, kan velge noe fra Shahnameh. Andre velger fortsatt vakre persiske ord eller kanskje et navn fra deres etnisitet.


Dette er en liste over populære navn. Fire eller færre har dette navnet i følge Ssb. Da har langt flere valgt navnet Chanel. Belina eller Beline være et alternativ. Norge har dette som fornavn.


Betydningen av navnet er rett og slett gudinne. Sophia kommer fra grek og betyr visdom. Aiden kommer fra irsk og betyr flammende. Hakk i hæl følger Jackson på guttsiden, med ytterligere tre navn som begynner på J på topp ti: Jacob, Jayden og Jack. Navnet skal gjenspeile deres felles identitet, så er det en bonus om andre russ synes det er morsomt eller kult.


Men pass på at dere ikke velger samme navn som en annen russegruppe. Et russenavn skal helst være unikt slik at dere kan bli husket for akkurat det navnet i ettertid. Navnestatistikk og navnesøk på fornavn og etternavn.

Iranske gutter kjenner jeg ikke til. CSS-filen ble ikke lasted ned korrekt, skjermleseren støtter ikke CSS, eller din versjon av Internet Explorer er for gammel for dette nettstedet. Arabiske navn består som vestlige navn av flere deler. Tradisjonelt hadde araberne en hel rekke navn , og ikke bare for-, mellom-og etternavn.


På grunn av det arabiske språkets viktige stilling i islam, har et flertall av verdens muslimer arabiske navn , selv om de ikke er arabere. Jentene er uvenner på grunn av noen bilder som er lagt ut på Instagram. Følg serien på nrksuper.


Da var mange ord som ligner på navnene lite kjent. Eksempler på slike navn er Analius, Blostrup, Dille, Drua og Gammel, sier Utne.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg