tirsdag 12. januar 2016

Settbord ikea

Kjøp settbord ikea hos Trademax. Alltid lave priser og et stort utvalg! Hva med et sofabord som også er en krakk? Det gjør det enkelt å få flere gjester på besøk. Et sofabord med hjul kan enkelt trilles rundt og trenger ikke å ha en fast plass i stuen.


På IKEA finner du settbord som passer sammen.

En bordplate i herdet glass er flekkavvisende og lett å rengjøre. IKEA - SVALSTA, Settbord , sett med stk. Kan brukes individuelt eller skyves sammen for å spare plass.


HAVSTA Settbord , sett med stk. Bordplata i valnøttfiner og bena i massiv valnøtt gir rommet et lunt og naturlig preg. Det tydelige årringmønsteret i valnøttfineren gjør hvert bord unikt. Vennligst kontroller at produktet oppfyller eventuelle krav for kommersiell bruk.


Sidebord og småbord for dine behov.

Hos IKEA finner du garantert et sidebord som faller i smak. Våre sofabord kommer i forskjellige størrelser, slik at du kan finne et som passer stua di og sofaen din. Bordplater i herdet glass er flekkavvisende og lette å rengjøre.


Du kan velge det du liker best, siden hylla er svart på den ene siden og brunsvart på den andre. Står støtt også på ujevne gulv siden det har justerbare føtter. Under finner du et stort utvalg småbord som passer perfekt i stuen, spisestuen eller andre former for oppholdsrom. Flotte sofabor hjørnebord og andre bord til stuen. Sofabordet er en viktig del av stuen.


Det er rundt stuebordet familien samles for å se gullrekka på fredagskvelden og det er her du kaster beina opp etter en lang dag på jobb. Nye deals hver dag! Innholdet er beskyttet etter åndsverkloven. Regelmessig, systematisk eller kontinuerlig innhenting, lagring, indeksering, distribusjon og all annen form for bruk av data fra FINN.


Naturen forhaster seg aldri. Og akkurat som i naturen krever kvalitet og presisjon tid og tålmodighet. Alle produktene i STOCKHOLM-kolleksjonen - fra treet og bomullen til alle de hundrevis av knutene i teppene - er en hyllest til skandinavisk design og den tiden og omtanken det krever. Vi tar forbehold om at skrivefeil eller tekniske feil i tekst, priser og bilder kan forekomme.


Småbord og sidebord. Et settbord fungerer bra både som sidebord og sofabor og er et smart møbel til avlastning som lar deg fornye og forandre akkurat når du vil.

En sofa uten sofabord er som en sommer uten sol. Stuebordet er et komplement til sofaen og kan brukes til mye. I tillegg til at du kan sette tekoppen og legge føttene på det, finner du sofabord med oppbevaring – perfekt for å gjemme unna fjernkontroller, aviser og mye annet.


For mange er valg av sofabord det mest utfordrende møbelet å finne til hjemmet. Det skal passe stilmessig til sofa og stue forøvrig, og dessuten være både praktisk og ikke minst pent å se på. Se vårt store utvalg i sofabord ? Vi har en rekke ulike sofabord i forskjellige materialer, former, farger, stiler og størrelser. Her finner du et stort utvalg av stuebord med god kvalitet.


Sjekk vårt utvalg og hent i nærmeste butikk. Hos Fagmøbler finner du et stort utvalg av stuebord. Opptil - Spiseplassen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg