torsdag 21. januar 2016

Barnas egen bokverden retur

Pakken må returneres ubrukt og i originalemballasjen. Legg faktura eller angrerettskjema i pakken. Sett på porto og lever pakken på nærmeste innleveringssted for post. Returadressen finner du på baksiden av originalemballasjen. Se vårt enorme utvalg av barnebøker for de mellom 0-år!


Barnebøker som skaper leselyst og leseglede! Hvordan avbestille. Jeg har ingen kjøpsforpliktelser, det eneste jeg forplikter meg til er å være medlem i ett år.


Barnas egen bokverden er en bokklubb for barn i alle aldersgrupper. Som medlem får man gode tilbud på de beste barnebøkene, og nye bøker som presenteres har alltid lavere pris enn i bokhandelen. Du må selv dekke kostnadene ved retur av pakken.


Vi anbefaler at du tar vare på kvitteringen, da det hender at pakker forsvinner i posten. Vi forbeholder oss retten til å fakturere deg for returporto dersom du ikke henter pakken din. Bøker er viktig og man kan aldri starte for tidlig med å gi barna. Som medlem får du gode tilbud på klassiske barnebøker, spennende ungdomsbøker, lærerike faktabøker og aktuelle bestselgere, alltid med maks rabatt.


Best på barnebøker for de mellom 0-år! Barnas Egen Bokverden – for fantasi og utvikling! I tillegg sendte jeg bøker i retur ,. Boken har endelig kommet i retut, gothia sier jeg må betale for de har ikke hørt noe fra barnas egen bokverden. Alltid maks rabatt på bøker!


Du får alltid maksimal rabatt (1) på nye bøker i vår fullassorterte bokhandel. Alt du trenger å gjøre er å oppgi navn og adresse. Bli medlem i dag for å motta spennende og nyttige bøker for ditt barn.


Babymat – matglede står i fokus i Margit Vea’s nye bok om sunn og enkel babymat. Her finner du alle mulige bøker som omhandler viktige emner som søvn, mat, helse, barnets utvikling og andre aktuelle temaer. Dette nettstedet er enkelt og greit stedet for deg som ønsker å finne den riktige bokklubben – enten du er på jakt etter noe å lese for deg selv, dine barn eller andre du har lyst til å glede med en god bok. Bokklubben som vokser med barnet! Klubben tilbyr bøker til lesere som har vokst fra barnebøkene, men foreløpig ikke helt våger seg på voksenbøker.


Generell informasjon vedrørende registrering, levering, retur av varer, faktura og nedlastbare bøker finner du i menyen. Ordretelefonen er åpen hele døgnet. Vi bruker informasjonskapsler til å tilpasse innhold og å analysere trafikken vår. Vi deler også informasjon om bruken av nettstedet vårt med våre våre sosiale medier kontoer og annonserings- og analysepartnere. Har du spørsmål om produkter, abonnementer, bestillinger, avbestillinger, retur osv.


God og allsidig sekk for barn, i slitesterkt materiale. Velg blå eller rød sekk. I velkomstpakken er også valgfrie bøker - sett sammen din egen favoritt bokpakke.


Velkomstpakke 1: - Braun Stavmikser, med to hastigheter, kutter, visp i rustfritt stål og beger på 6ml, 6watts motor.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg