mandag 11. januar 2016

Mam flaske rema 1000

Lei av lang kø på apoteket? Bestill Mam fra Farmasiet hjem til deg. Spar tid ved å handle enkelt og diskret på nett. Rask leveranse og stort utvalg.


Kjøp MAM på nett og få det levert på døren.

Fri frakt på kjøp over 4kr. Reviews Nr en det er uhørt å snakke til en kunde ute åpent i butikk om slike ting. Stekt laks med ris, kokossaus og thaiwok. Kjøp dette brødet og støtt håndballspillere med nedsatt funksjonsevne. Cola X er Grans bestselgende brus.


Go sukkerfri cola kan smake godt uten å være dyrt. Visp sammen egg, melk og vann. Bland sammen det tørre og visp det ned i væsken.

Rør inn smør og la røren stå i minutter. MAM Anti-Colic sutteflaske er en BSP- og BPA-fri sutteflaske, der kan anvendes fra fødslen. Flasken har en bre d hals, hvilket er en fordel ved påfyldning og rengøring. Flasken er forsynet med en ventileret bun hvor ventilen har en anti-kolik funktion.


Bundventilen sørger for, at barnet drikker roligt og afslappet. Lurer også på det, samt hvilke flasker som er å anbefale? Evt forskjellen på dem. Dit browservindue er ikke bredt nok. Hvis du har en tablet kan du prøve at vende skærmen.


Der er desværre sket en fejl med at vise siden. I mitt hode er det motsatt. Utvalget blir tvert i mot større og billigere av en priskrig. Navnet antyder at her er det noen som prioriteres foran andre.


Tenkte vi skulle hamstre brus denne Fredagen. Så vi måtte kjøpe enkle brus istedenfør, pack l brus. Rema setter ned prisen.

Lano kan, som mange vet, kjøpes i flaske og som refill i pose. Hos Kiwi og Coop Extra koster refillen én krone mindre enn flasken , og er dermed litt over fem kroner billigere per liter. Og hvad kan man få om måned ? Lige begyndt så ville gerne vide det`?


Kr 14- for kg flaske er det vel ingen andre som matcher. Det er en prisforskjell på kroner, eller 1kroner i året med et årsforbruk på flasker. Til sammen kan man altså spare 4kroner i året på å velge disse produktene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg