søndag 31. januar 2016

Drammen sykehus øyeavdeling

Bestill drømmeferien med Agoda. Gratis avbestilling! Vi har også et av landets mest komplette tilbud innen rus- og psykiatribehandling. Sykehusklovnene er en gruppe profesjonelle scenekunstnere som har spesialisert seg i arbeid med barn på sykehus.


Styret i Helse Sør-Øst RHF har godkjent konseptrapporten fra Vestre Viken HF om nytt sykehus i Drammen , og at alternativet på Brakerøya legges til grunn for det videre arbeidet.

Helseminister Bent Høie stadfestet vedtaket i foretaksmøte med. De hjelper deg med å finne fram på sykehuset og tilbyr seg å følge til og fra poliklinikker og behandlingssteder. Du kjenner de igjen på de røde vestene - bare ta kontakt! Enkelte pasienter tåler ikke parfymelukt. Derfor har Vestre Viken prosedyre for uniformbruk, der helsepersonell i hvit eller grønn uniform ikke skal bruke parfyme.


Den nye modellen gir kortere ventetid i Akuttmottaket og færre innleggelser før eventuell operasjon. Trykk - for å gjøre den mindre. Drammen sykehus har redusert ventetiden for bruddpasienter.

Drammen Sykehus er en del av Vestre Viken HF, og er et allsidig akuttsykehus som tilbyr er behandling innenfor de fleste spesialiteter innen somatikk og psykiatri. Sykehusapoteket samarbeider tett med sykehuset slik at våre tjenester og produkter blir best mulig tilpasset behovene til sykehusets pasienter. Aleris er Norges ledende private helseforetak med et landsdekkende tilbud av sykehus - og røntgentjenester.


Virksomheten dekker de fleste medisinske fagområder - og vårt mål er å tilby helhetlige pasientforløp fra diagnostikk til behandling, både på vegne av det offentlige og til private pasienter. Klinikk for somatikk Arendal tilbyr behandling og pleie av høy faglig kvalitet. Vårt personale er alle spesialister innen sitt arbeidsfelt, mange med en bred kontaktflate mot sykehus i inn- og utland.


Pasientene det gjelder får informasjon om dette. Bistanden gjelder først og fremst innen øyefaget. Hold inn Ctrl-tasten (Cmd på Mac). Utbyggingen av sykehuset , kalt Tønsbergprosjektet, skal ferdigstilles i to etapper. Her kan du lese mer om prosjektet, se illustrasjoner av hvordan byggene skal bli og følge byggeprosessen.


I utviklingen av det framtidige tilbudet vil vi vektlegge fire områder: samhandling med primærhelsetjenesten i kommunene, desentraliserte spesialisthelsetjenester, prehospitale tjenester og spesialiserte tilbud med høy kompetanse. Ikke legg ut informasjon om egen eller andres helse. Nytt sykehus i Drammen vil bli et komplett akuttsykehus med elektive og akutte somatiskeog psykiatriske funksjoner.


Det er stor poliklinisk og inneliggende virksomhet på en rekke fagområder, innen somatikk og psykisk helsevern samt en operasjonsavdeling både for innleggelse og dagkirurgi. Det er øyeavdeling , bildediagnostiske tjenester, blodprøvetaking og blodbank med mer.

Sykehuset er en moderne enhet for planlagt virksomhet. Gjelder din henvendelse en mediesak? For å sikre pressen etterrettelig og god informasjon har sykehuset egne kontaktpersoner som kan bistå med å finne frem til de rette fagfolkene i organisasjon, eller bistå med informasjon.


Det finnes oversiktskart ved hver inngang til sykehuset som viser hvilke bygg som ligger hvor og hvilke enheter som befinner seg i hvilke bygg. Kurs for deg med diabetes type 1. Evjeklinikken har gleden av å invitere til kurs for dere som har diabetes type 1. Her vil det bli forelesninger om behandlingsprinsipper ved diabetes type kosthold og karbohydratvurdering, fysisk aktivitet og diabetes, samt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg