torsdag 21. januar 2016

Svie under og etter samleie

Har jevnlige ereksjonsproblemer både under samleie og onanering. Eg sliter veldig med svie eller sårhet i underlivet etter samleie. Jeg er redd for at kuken blir slapp under samleie , hva gjør jeg?


Det kan være flere årsaker til kløe, svie , smerter og ubehag under og etter samleie : En årsak kan være sopp. Sopp har vi alle på forskjellige steder på kroppen til enhver ti uten at det er plagsomt for oss. Den holdes nede av våre egne bakterier.

En av grunnene kan være at du får en lett reaksjon på din venns bakterieflora på penis, som gjør at du får en sviereaksjon fra skjeden. Dette kan komme selv om det ikke er snakk om noen kjønnssykdom. Du kan teste det ut ved å ha samleie med kondom, og senere uten, for se om det blir noen forskjell.


Når du har hatt sex kan du oppleve en brennende, stikkende og sviende fornemmelse, både under akten, men også i timene etter. Den sviende fornemmelsen kan gi en følelse av hele tiden å måtte tisse etter endt samleie – uten du rent faktisk skal det. Og hvis du har opplevd svie etter samleie er du avgjort ikke alene. Blir altfor våt under samleie.


Svie under og etter samleie. Kjenner ikke penisen.

Jeg har kun hat beskyttet sex noen ganger. Etter min siste menstruasjon, har underlivet m. Har enda ikkje fått orgasme og. Hvis man har opplevd et overgrep, kan også dette gie svie og ubehag i skjeden under sex.


Hvis det kan tenkes at du har blitt smittet av en kjønnssykdom, anbefaler jeg deg å ta en test på helsestasjon for ungdom. Jeg fikk da smerter under samleie , følelsen av sårhet og svie. Så ille at vi måtte avslutte samleie. Fikk også vondt mellom kjønnsleppene, og opp mot klitoris. Jeg begynte også å blø igjen etter samleie.


Vi har igjen prøvd å gjennomføre et samleie , men jeg må hver gang avslutte, pga disse smertene. Samleie skal ikke gjøre vondt. Plages du med svie og eller smerter i underlivet når du har sex,. Det er derfor et viktig tips å alltid tisse etter.


Forsøk gjerne en kur som går over flere dager (spør på apoteket), og bruk kremen i en uke etter at plagene er borte. Selv om det kan være mange årsaker til svie , anbefaler jeg. Du kan føle svie når du sykler, går eller løfter ting. Takk for ditt spørsmål! Men svie i skjeden forverres ofte i forbindelse med samleie.


Det gjør det hvis du ikke selv produserer tilstrekkelig med utflo som er kroppens naturlige smøring.

Mange kan oppleve at det plutselig oppstår kløe, svie og til og med utslett i underlivet. Utslett i underlivet kan være et symptom som kan skyldes en rekke helseproblemer og kan forekomme på en hvilken som helst del av det mannlige eller kvinnelige kjønnsområdet, finn riktig behandling for din tilstand! Mangel på østrogen fører til tynnere slimhinner og redusert fuktighet.


Både mangelfull hygiene og for mye vasking kan skade det beskyttende lag av huden og åpne for uønskede mikrober, irritanter og allergener. Området rundt skjedeinngangen er svært smertefullt og smerten utløses ved berøring, som samleie og bruk av tampong. I det smertefulle området finnes en økt mengde overflatiske nervefibre som er overfølsomme for berøring, og smerten kjennes som svie og brenning. Dt står mye mer så du burde lese den! De fleste som får urinveisinfeksjon eller blærekatarr opplever svie og varmefølelse i underlivet under og etter vannlating.


Det å tisse kan være svært så smertefullt. Kvinner rammes hyppigere enn menn. Urinveisinfeksjon behandles med antibiotika, men kan også gå over av seg selv.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg