fredag 22. januar 2016

Svinefilet tilbehør

Finn svinefilet tilbehør hvis du ser nå. Stort utvalg av Annet tilbehør. Alle varer på lager!


Til denne oppskriften på helstekt svinefilet trenger du en ildfast form, og gjerne et steketermometer for å få den perfekte kjernetemperatur på kjøttet. La kjøttet ligge ute i minst en halv time i romtemperatur før du skal steke det. Sett stekeovnen på 200°C.

Indrefilet av svin kan helstekes, ovnsbakes, grilles eller serveres i skiver. Krydre kjøttet med spennende krydder og ha godt tilbehør ved siden av. Vask og del opp grønnsakene i grove biter. Salte og pepre kjøttet og grill det deretter på alle sider til det får fin grillfarge. Legg det så i aluminiumsfolie på siden av grillen, på indirekte varme.


Helstekt svinefilet med fruktig tilbehør og appelsinsaus. Følg oppskriften og du kan servere en suksess. Lure du på kva du skal ha til Lørdagskos ikvel eller Søndagsmiddag imorra?


Kva med heilstekt indrefilet av svin, bakte potetbåter, brokkoli og druesalat?

Vi var voksne paa 9gram svinefilet paa fredag. Alt forsvant men det var absolutt nok. Svinekjøtt er godt med chorizo, prøv retten med fyll av fersk basilikum, ost og grillet paprika.


Server med grønnsaksform. Svin er en favoritt hos nordmenn når det gjelder grilling, men svinekjøttet har uttallige muligheter. Her har vi lagt en filet i form, sammen med en symfoni av grønnsaker.


Kilde: Opplysningskontoret for Meieriprodukter. Svinefilet er populær mat på grillen. I denne oppskriften har vi surret svinefileten inn med bacon. Grillede fersken og pepperyoghurt er godt tilbehør til grillet svinefilet. Bland mesteparten av oljen, presset sitron, oregano, finhakket hvitløk, salt og pepper og hell det over grønnsakene.


Gni svinefilet inn med salt og pepper, og brun den raskt på grillen. Fileten er medium stekt på °C, medium pluss på på °C og gjennomstekt på °C. Bruk steketermometer.


La fileten hvile i minst minutter før du skjærer i den. Mange forbinder svinefilet med helgemat, men det er faktisk veldig overkommelig i ukedagene også. Jeg fylte den med friske urter (basilikum, timian, oregano) og Philadelphiaost med krydder og surret bacon rundt.


Lag en enkel saus og annet tilbehør mens svinefileten koser seg i ovnen.

Dette er mat som garantert blir satt pris på av både store og små middagsgjester! Lett å få tak i og rask å tilberede. Andre lekre oppskrifter med svinefilet. Det er også tilbehøret.


Her registrerer du deg for å få dagens rett som e-post - det er selvfølgelig gratis. Saftig svinefilet surret med spekeskinke og fylt med Jarlsberg og soltørkede tomater. Ved å steke - eller grille - kjøttstykket helt, bevarer du saftigheten og de gode smakene kommer til sin rett.


Hvidløgsmarineret svinefilet med bløde løg, cremet champignonsovs, grovfritter og broccoli: Købte en svinefilet med marinade, ellers marineres fileten i olivenolie med masser af hvidløg, paprika, salt og peber.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg