fredag 15. januar 2016

Loppemarked arendal

Bestill drømmeferien med Agoda. Gratis avbestilling! Loppemarked i Agder! En gruppe for å annonsere loppemarkeder, auksjoner, garasjesalg, o. Her skal ikke foregå kjøp og salg.

Kaia, Malin og Silje fra Arendal har hatt loppemarked til inntekt for Redd Barna. Her solgte de med leker og ting de har laget selv. Hvert menneske er unikt og formet av Gud for en spesiell oppgave. Derfor ønsker vi å hjelpe det enkelte menighetsmedlem til å oppdage sine nådegaver, og finne sin rette plass i Guds plan.


Tips oss om arrangementer HER. Databasen blir oppdatert fortløpende. Landsdekkende side med informajon om loppemarkeder i Norge.

Utsiktsveien Arendal. Konstituering, økonomi og valg. På KUBEN i Arendal finner du spennende utstillinger som viser Arendal og Aust-Agders historie. Vi har en egen utstilling laget spesielt for barn.


Her er det også foredrag for voksne, og ulike aktiviteter for barn. Admin oppfordrer alle til å skrive ned loppemarkedene de vet om på denne siden. Alle hjelper til med spørsmål og info. Du må ha et aktivt abonnement for å lese videre. Kjøp digital tilgang her.


Andreas Eikin (16). Rundt tusen mennesker møtte opp til Guttemusikkens loppemarked lørdag formiddag. Helt fantastisk, mener arrangørene.


Viktig tradisjon – Selv om loppemarkedene var større før, så er det fortsatt stor oppslutning og interesse for gjenbruk. Jeg tror ikke lopper kommer til å…Du må være innlogget for å se innholdet. Kuben, Aust-Agder museum og arkiv, i Arendal.

Når noen holder loppemarked eller bruktmarked her i nærheten av Arendal så leier jeg alltid en bo om jeg får det med meg. Vet du om noen så fortell gjerne meg om de så jeg kan få leid en stand. Til disse markedene tar jeg ikke med meg ting her inne fra enn så lenge.


Jeg har så utrolig mange esker som er usorterte på lageret. Drilloppvisningen på nasjonaldagen har etter hvert blitt en tradisjon som trekker mange begeistrede tilskurere til Arendal sentrum hvert år. Vårens loppemarked nærmer seg og vi har startet innsamlingen av salgbare lopper.


Regionsmesterskap i Arendal 25.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg