torsdag 28. januar 2016

Barnemat smoothie

Dine data, du er sjefen! For å gjøre nettsiden vår så bra og nyttig som mulig, samler vi inn informasjon fra alle dere som besøker oss. Vi bruker denne informasjonen til å forbedre brukeropplevelsen og ved passende anledninger for reklame i sosiale medier.


Vi verdsetter det som er naturlig og økologisk. Derfor har vi plukket ut matvarer, kosttilskudd og hudpleie som er mest naturlig og sunn.

SMARTE GJENBRUKBARE KLEMMEPOSER TIL SMOOTHIE OG BARNEMAT - FOR BARN I ALLE ALDRE! Et praktisk, økonomisk og miljøvennlig hverdagsprodukt til barnefamilier. Sunn mat i hverdagen - kjapt og enkelt! Klemmeposene f innes i 1ml, 1ml og 2ml, designet i Norge og produsert i Europa. Fruktpureer og smoothies.


For å få den aller beste smaken på våre økologiske smoothies og fruktpureer, høster vi fruktene og bærene akkurat når de er på sitt beste. De er ikke tilsatt sukker, sukkeret som forekommer i fruktpureene er fruktenes eget naturlige fruktsukker og ingenting annet.

Det er derfor de smaker så godt. Barnemat - Du kan selv lage god mat til barnet ditt. Ferdigmat er ikke alltid det beste. Sammen med Helsekontrollen har hun gått gjennom innholdet i nesten smoothie -poser for spedbarn. Linda Tietze, vitenskapelig rådgiver for barnemat hos Nestlé.


Vår økologiske barnemat oppfyller akkurat som i alle de andre produktene våre de høye kravene for barnemat i følge norsk regulering. Bare av verdens råvarer oppfyller kvalitetskravene for anvendelse i barnemat. Nestlé barnemat er spesielt tilpasset smaken og ernæringsbehovet til små barn.


Ingrediensene er også nøye utvalgt blantde beste råvarene. Her på siden kan du lese mer om den ideelle ernæringen til nettopp ditt barns alder og behov. Hvis du fortsetter å bruke denne nettsiden uten å gjøre endringer i innstillinger, går vi utifra at du synes det er OK med våre cookies. Men, det kan bli dyrt hvis den lille spiser en smoothiepose hver dag, og mange av oss foreldre vil gjerne lage barnematen selv.


Da er My Pouch løsningen. Holle barnemat er det beste for de aller minste! De biodynamiske smoothiene er helt uten tilsetningsstoffer og tilsatt sukker.

Perfekt som mellommåltid eller dessert fra måneder. Holle tilbyr barnemat laget med økologiske og biodynamiske råvarer av svært høy kvalitet. Les mer om sunn barnemat her: Hva finnes i babyens middagsglass. KIWI tar ikke ansvar for innhold i eksterne medier. Ved å legge smoothie i fryseren kan du lage de ilig, kald 1 økologisk fruktslush på varme sommerdager.


Annen barnemat (grøt, yoghurt etc.) fra 6mnd og middag mnd kan oppbevares inntil timer i kjøleskap, etter åpning. Nå som sommeren er kommet over oss og de norske jordbærene begynner å innta butikkene, vil jeg si det er på tide å ta med jordbær i babymaten også. Vi vet det er mange ting å holde styr på i barnehagen, og mat er bare én av de.


Solvang barnehage bruker Barebramat.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg