mandag 25. januar 2016

Nippon maurkverk

Clas gir års garanti. Vi er stolte over våre produkter og det er viktig for oss at du som kunde blir fornøyd. Derfor gir vi års garanti på de aller fleste av våre produkter, med unntak av forbruksvarer, og i visse fall opp til hele års garanti. Effekten av maurgift kan begrense seg avhengig av mange faktorer, og i praksis så virker dessverre ikke dette alltid som ønsket, og problemene fortsetter.


Du kan lese mer om maur ved å se på vår store skadedyrguide. Maurmiddel i pulverform. Nippon maurkverk 1gr.


Effektiv mot maur, veps, kakerlakker, skrukketroll, biller, sølvkre o. Bruk biocider forsvarlig. Les alltid etikett og produktinformasjon før bruk. Varenummer: NIPPON 1Med permetrin i pulverform.


Nippon maurkverk

Strykes ut på en ru flate, nytt påstryk gjøres ved behov. Spesielt effektiv mot sukkermaur. Leveres i salgsvennlig displaypakning á stk. Ja, maurkverk som for eksempel nippon får man i hvert fall kjøpt på jernvareforretninger. Problemet med denne metoden er at det er noe flaksbetont om man klarer å ta knekken på dronningen eller ikke.


Snegler: Sneglemiddel mot de slimete. Iberiasnegle, brunsnegle, kannibalsnegle, mordersnegle – (u)kjært barn har mange navn. Vi har ulike typer giftri sneglegift som kun påvirker sneglen uten å skade planter og vekster, og heller ikke er skadelig for små barn eller dyr. Faraomaur er altetende, og kan spise søtsaker, proteiner og fett.


Nippon maurkverk

Her i Skadedyrshop. Har du glemt passordet ditt? Oppgi e-postadressen din i feltet under, så sender vi deg nytt passord. E-postadressen må være samme som du registrerte deg med. Boksene etterfylles ved behov.


Utrydder maur uten søl eller spor. Legg til dine favoritter. Alternativer her er maurlokkebokser, små bokser med gift. Mauren tar med seg giften til boet hvor resten av maurene også forsyner seg av giften og dermed blir utryddet. Sprayproduktene dreper maurene som blir truffet av middelet.


Jeg er plaget med maur både ute og inne. Tenker at om jeg bruker kverk både inne og ute, så kommer maurene seg ingen vei og dør. Inne bruker jeg spray.


Men like fullt, så dukker de opp på nytt hver vår.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg