torsdag 21. januar 2016

Defekt vaskemaskin

Lagervarer leveres neste virkedag. Fri retur i dager. Stort utvalg og lynrask levering. Det kan være fort gjort å slenge vasken inn i maskinen uten å tenke så mye.


Men dette kan koste deg dyrt.

Reparasjon av vaskemaskin – lønner det seg? Det er dyrt å reparere hvitevarer. Om det lønner seg eller ikke avhenger av hvor mye vaskemaskinen koster samt hvor lenge du forventer at du skal eie den.


Prisen på en rimelig vaskemaskin er 3-4. Hva GJØR man med defekte vaskemaskiner? Er det noen som kjøper dem og fikser dem? Jeg har nå to stående i vaskekjelleren.


Har ingen planer om å starte vaskemaskinsamling, selv om jeg er godt igang.

Da måtte jeg hatt kompetanse på slike reparasjoner selv. Skal du selge brukte hvitevarer, bør de virke. Gjør den ikke det, kan du håpe på at de som leverer den nye, tar den med seg uten at du må betale for det.


Det som skjedde var at festet for fjæren i opphenget til trommelen ble gnagd opp, slik at fjæren løsnet og trommelen falt ned i bunnen av vaskemaskinen. Vaskemaskinen har 1. Dette skjedde under vanlig vask, ikke sentrifugering. Hvem som helst kan ende opp med en defekt vaskemaskin , men noen produsenter har færre feil og gjør en bedre jobb med å løse problemer enn andre. Ved bruk av egne data har vi klart å estimere sannsynligheten for feil i hvert enkelt merke innen fem år, basert på data fra en leserundersøkelse.


Defekt vaskemaskin. Den vil ikke pumpe ut vannet. Innholdet er beskyttet etter åndsverkloven. Regelmessig, systematisk eller kontinuerlig innhenting, lagring, indeksering, distribusjon og all annen form for bruk av data fra FINN.


Når du sjekker lagrene bør du samtidig se etter fremmedlegemer i vaskemaskinen. Er lagrene defekt kan du finne nye her. Vår trofaste vaskemaskin begynte å lage voldsomme lyder en kveld.


Etter vaskeprogrammet var ferdig, måtte det litt feilsøking til. En snurr på trommelen for hånd viste at den var veldig løs og var lett å bevege i flere retninger.

Jeg så for meg tusenlappene flygende siden maskinen er år, og garantien utløpt. Men nok … Fortsett å lese Reperasjon av ødelagt Samsung vaskemaskin. Den har nettopp blitt flyttet til nytt hus og vil nå ikke ta inn vann. Jeg ser at problemet ligger i selve slangen og ikke i maskinen. Finn vaskemaskinen som passer ditt bruk – gode vaskeresultater, høy kapasitet, stillegående – og billig.


Hvitevarer er med i leia. Kan også nevne at dette er en gammel vaskemaskin , uten at jeg vet om det har noe å si. Hva som er feil med maskinen aner vi ikke, bortsett fra at den ikke funker.


En god venn (alenemor med flere barn), har leid leilighet i Bærum siden nov. Nå er vaskemaskinen defekt. Der er jeg helt uenig. Det står ikke noen om hv.


Utleier bør reparere den for egen regning mener jeg. En bh-spile kan gjøre ganske stor skade på en vaskemaskin ja - kjenner til det. Det ble også en dyr erfaring.


En gjennomsnittsnordmann bruker mye penger på klær, og da er det viktig å vaske klærne riktig. Nyere maskiner har en rekke program og innstillinger slik at du bedre kan ta vare på dine klær. Miele gjør også en dyd ut av å ha best service og de beste teknikerne.


Den er bygd for års forbruk og er derfor gedigent konstruert. Reklamasjonsretten som følger av forbrukerkjøpsloven gir deg rett til å klage på mangler ved en vare innen en bestemt tidsfrist. I utgangspunktet har du to års reklamasjonsrett, men dersom produktet er ment å vare vesentlig lenger enn to år, kan du klage i inntil fem år.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg