fredag 15. januar 2016

Gøy trening

Det er viktig å fortsette å trene når man blir eldre. Hva slags type trening er mest gunstig for de ulike aldersgruppene? De ferskeste innenriksnyhetene. Hold deg oppdatert med ABC Nyheter.


Trening som er gøy. Lær mer om hvordan du kan trene som gjør løping til en morsom og motiverende aktivitet.

En del har nok en oppfatning om at løping er en hard treningsform, og slutter å løpe eller styrer unna denne aktiviteten. Med høy puls, burpees og svettefest ble det en utrolig effektiv og herlig økt sammen med bestis. Jeg må ærlig innrømme at jeg var noe skeptisk da Catrine nevnte treningsøkt med kortstokk.


Jeg er så vant til å kjøre mine faste rutiner og faste program, men jeg har så absolutt godt av variasjon og spontanitet på trening. Men selv om man vet dette, kan det være fryktelig vanskelig å komme seg på trening. Hvordan kan du være fysisk aktiv og samtidig ha det gøy ? Vi får mange spørsmål fra ungdommer som vil bli fysisk aktive, men som ikke liker å trene, eller kanskje til og med hater gymtimer og alt som har med trening å gjøre. Legg til disse triksene, og du får spritet opp den “vanlige” økta litt mer!


Kroppen er din beste venn når det kommer til trening.

Natalie er utdannet personlig trener og kostholdsveileder fra AFPT. Hun har spesialisert seg på trening for muskelvekst og fettforbrenning, samt trening under og etter graviditet. Problem med å finne motivasjon til å komme i gang med trening ? Vi ønsker hjelpe deg! Blir inspirert til å starte med trening ved å lese om noen av fordelene trening gir deg.


Kanskje er det treningsavtalen med PT’en det som skal til for at du klarer å skape gode treningsvaner og trives på trening ? Engasjementet er stort. Gymlærerne ved Charlottenlund og Blussuvoll ungdomsskole er elever, elever som skal ære hvordan gym kan være gøy for alle. Han jobber til daglig på Melhus videregående skole og ser at flere begynner å skulke kroppsøvingstimene. Bli med på trening i fellesskap med andre.


Det er gøy og gir deg inspirasjon til å stå på. Varier treningen din og prøv forskjellige timer. Nettbutikken for deg som trener. Klær og utstyr til all trening. Vi har gratis frakt over kr.


Levering over hele landet. Ny kolleksjon fra Reebok er ute nå. Kjøp Reebok og Reebok Crossfit her! Opptil rabatt på treningsklær.

Hundrevis av varer med gode tilbud. Stort utvalg og rask levering! Dette bør du ha fokus på. Andre har funnet ut at endorfiner frigjøres under orgasme, så vel som under latter.


Timeplan og booking. Gruppetrening er gøy ! Her kan du booke deg inn i vårt varierte utvalg av gruppetreningstimer! Våre instruktører og personlige trenere har gode kvalifikasjoner innen trening og helse og skal legge til rette for gode treningsopplevelser for medlemmene. Et godt styrketreningsprogram har variasjon og det er det vi har lagt vekt på i utviklingen av programmene du finner over. Variasjon i trening er viktig, ikke bare for at du skal få trent ulike muskelgrupper, men også for at treningen skal bli morsommere.


Mestring og glede ved fysisk aktivitet er to viktige faktorer for at trening kan bli et fast innslag i hverdagen. Vår filosofi bygger på at det er gøy å trene sammen, og at veiledning skaper et trygt grunnlag for mestring. I mellomtiden, ha det gøy med treningen.


Noen ganger må det trening til for å bli bedre. Bedre å ta litt korte økter så man ikke går lei. Kom gjerne med innspill til andre munnmotoriske aktiviteter. T så langt, noe vi er svært ydmyke og glade for. Vi jobber kontinuerlig med å fornye oss, slik at våre medlemmer er tilfredse og har det hyggelig her hos oss.


T legger stor vekt på våre medlemmers ønsker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg