onsdag 27. januar 2016

Enkeltmannsforetak frisør

Enkelt regnskapsprogram på nett! Se selv på to minutter. Kom i gang med ditt enkeltmannsforetak i dag. Vi gjør jobben for deg! Er du en frisør som ønsker å starte opp noe helt for deg selv?


Kanskje du drømmer om større frihet til å jobbe slik nettopp du vil, og om en hverdag du kan styre helt selv? Da er etablering av et enkeltmannsforetak et langt steg i riktig retning. Registrer enkelt på minutter.


Selskapet er ferdig registrert i løpet av 1-virkedager. Pakken inkluderer mange gunstige tjenester for deg som skal starte enkeltmannsforetak for første gang. Jeg har enkeltmannsforetak og har passert de 500- for år siden. Men nå er jeg ikke så aktiv fordi jeg har en fulltidsjobb og ikke tid til å ta oppdrag.


Og har glemt et par ganger å sende inn omsetningsoppgaven og fått purring så jeg fikk sendt inn kr så det har gått greit. Næringsrapport skatt er en løsning som er ment for bedrifter med enkle skatteforhold. Skatteetaten anbefaler at du bruker denne løsningen hvis den passer for din bedrift.


Undertegnede driver eget enkeltmannsforetak , og startet denne bloggen for å lære mer om regnskap og firmadrift. Kjempefint om folk deltar i diskusjonen på siden. Det tas intet ansvar for eventuelle feilaktige opplysninger på siden og i artiklene. Alt innhold beskyttet av loven om opphavsrett.


OK, du begynner for deg selv. Vi er en frisørsalong som gjør alt innen frisering, makeup, voksing og vippeextentions. Vi har mange års erfaring innen faget og elsker fornyelse. Denne beslutningen har som oftest blitt tatt uten å ha evaluert andre alternativer og fordi det var enkelt å etablere et enkeltmannsforetak.


Det de færreste er klar over er at alle selvstendig næringsdrivende som har organisert sin virksomhet som et enkeltmannsforetak , blir grovt diskriminert. Enhetsregisteret registrerer næringskode ved nyregistrering av en virksomhet, og endrer næringskoden hvis en virksomhet melder ny aktivitet eller bransje. Arbeidstilsynet understreker at en risikovurdering ikke behøver å være komplisert. Det krever egentlig ikke mer enn sunn fornuft.


Hvor stor en arbeidsplass er og hvilken type arbeid som utføres vil naturlig nok være avgjøre hvor omfattende kartleggingen skal være. Denne lov skal fremme effektiv utnyttelse og samordning av offentlige opplysninger om juridiske personer, enkeltpersonforetak og andre registreringsenheter gjennom regler for oppretting, organisering og drift av et landsdekkende enhetsregister. Dette gjelder når disse varene og tjenestene har sammenheng med ditt eget salg av momspliktige varer eller tjenester. Internkontrollforskriften er utgitt med veiledning og kommentarer. Der kan du se hvordan arbeidet bør legges opp for virksomheter som er små og lite risikoutsatt og hva som skal til der det er mange ansatte eller HMS-utfordringer.


Med oss fikser du alt fra faktura til selvangivelse selv. På baksiden av skjemaet finner du veiledning til utfylling. Dette skjemaet er ment som en hjelp til å sette opp en arbeidsavtale, og du er ikke pålagt å benytte akkurat dette oppsettet. Vi har samlet det du trenger å vite for å etablere deg som næringsdrivende og drive næringsvirksomhet i Norge. Starte og drive bedrift inneholder kvalitetssikret regelverksinformasjon fra på tvers av etatsgrenser, skrevet i klarspråk slik at vanlige mennesker og gründere skal kunne forstå hvilke plikter og rettigheter de har.


De gamle nettstedene Bedin, Spør OSS og Bedriftshjelp er. Mva må legges på de fleste varer og tjenester når du selger disse (utgående mva). På samme måte får du fradrag for mva for de fleste varer og tjenester du kjøper inn til virksomheten (inngående mva).


Som næringsdrivende må du betale merverdiavgift på innkjøpene dine, men som oftest kan du få fradrag for denne avgiften. Merverdiavgift er en avgift vi betaler når vi kjøper varer eller tjenester.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg