fredag 8. januar 2016

Beemoo beltestol isofix test

Beemoo beltestol isofix test

Finn laveste nettpris her. Den er brukervennlig og festes med isofix. Dersom du ikke har bil med isofix , må du gå for beltestol som festes med bilbelter.


Beemoo beltestol isofix test

Axkid Grow er basert på en tidligere modell fra samme produsent, kalt Axkid Metro. Grow er veldig lik Metro, men stolen har en litt annen utforming. Grow finnes også som Grow ISOFIX , en beltestol du kan bruke i Isofix -festene slik at du slipper å belte den fast når den ikke er i bruk, og for at den ikke skal gli rundt på setet.


Best i test ble Cybex Solution X2-fix. Dette er en sikker bilstol for større barn. Den festes med isofix og er enkel i bruk.


Det var stor sannsynlighet for at testdukkens hode ville slå inn i deler av karosseriet på bilen. Men de simulerte en lik test og den viste at kollisjonskreftene og skadeomfang ville nå langt over grenseverdiene for teststandarden, sier Mark Pitcher, testleder hos britiske TRL. Lær mer om barneseter i Forbrukerrådets store barneseteguide. Tabellen viser stolene som har gjort det aller best i den store, europeiske barnesete-testen som utføres av ADAC og ICRT. I tillegg til front- og sidekollisjon testes en rekke andre aspekter.


Axkid Duofix er en noe uvanlig blanding av en beltestol og en isofix -stol. Hvis man bruker isofix til å feste DuoFix i bilen, må man også feste stolen med festestropper, men man slipper å bruke bilbeltet. Maksvekten blir da kg. Festes DuoFix med bilbelte og festestropp, er stolen godkjent opp til kg. En løs beltestol kan utgjøre en risiko for andre passasjerer og bør derfor festes med bilbelter også når den ikke rommer barn.


Beemoo beltestol isofix test

Dette slipper du hvis du kjøper en isofix - beltestol , fordi denne alltid vil være festet i isofix -festene uavhengig av om barnet bruker stolen eller ikke. Råd och rön skriver att Britax Kidfix XP isofix är en bra bältesstol. Men man hittade dock något förhöjda halter av PAH, men eftersom halten ligger under det godkända gränsvärdet påverkar det inte det sammanlagda betyget. Bäst i test - Bältesstol - Vi har testat bältesstolar. Våra tester utförs i verkligheten av såväl experter som vanliga småbarnsföräldrar.


I vårt test av bältesstolar utgår vi ifrån hur stolen är att använda. Har stolen isofixfästen, finns inbyggt sidokrockskydd och hur högt kan ryggstödet bli? Den är speciellt utformad för att göra det enkelt att ta i och ur midjebältet.


Som alltid när man börjar använda en ny bilbarnstol ska man läsa instruktionsetiketterna (på sidan av våra bilbarnstolar), användarhandboken eller informationen på vår hemsida, vilket inte var fallet med de föräldrar som deltog i detta test. Bilstolene du bør styre unna. Blant de bilstolene i lista til FDM, er det i alt tre stoler du frarådes å kjøpe.


Hodestøtten kan justeres i høyde og kraftige sidebeskyttere for kropp og hode øker sikkerheten ved sidekollisjoner. Godkjent for gruppe og for framovervendt kjøring fra 15. Informasjonskapslene blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten. Det er hyggelig å se at bilstolene som kommer godt ut i ADAC og ICRT sin test også er Plus Test -sertifiserte. Når foreldre skal kjøpe bilstol til barna sine, er det lurt å velge bakovervendte bilstoler som kommer godt ut i test , sier Carina Henske i Trygg Trafikk.


Beemoo beltestol isofix test

Ligger der nogle test på Joie stage autostol 0-kg. Jeg har ikke mulighed for isofix og da denne kan bagudvendes indtil de år ca. Er jeg i tvivl om jeg skal vælge denne. Her har jeg i tankerne at have hende på forsædet -selvfølgelig uden airbag. Det här är vår märkning Bra val.


Bilbarnstolar som inte är vändbara och har tre eller fyra i betyg belönas med märkningen Bra val. De tillhör toppskiktet i vårt testresultat och vi rekommenderar dem.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg