fredag 8. januar 2016

Mitt første alias

Mitt første alias

Finn laveste nettpris her. Fikk tilsendt den nyeste varianten av Alias like før påske! Sammen med mine hjelpere og ikke minst en solid dose sukker (som jo er budskapet i påsken?) ble boksen med spillet pakket opp og satt opp på spisebordet! Alle spiller samtidig!


Mitt første alias

Inneholder herlige og unike illustrasjoner. Hellfaktoren er akkurat passe stor for et spill for små barn. Bestselger spill fra Tactic! Et utrolig populært spill for barn fra år!


Dette er ordforklaringsmoro for de yngste spillerne. Klarer du å forklare et ord uten faktisk å si en del av det? Tenk på hvor du har sett det før, hvor stort det er eller hvordan det ser ut. Du utvikler ditt ordforråd samtidig som du har det.


Mitt første alias

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. For 3-spillere, fra 3-år, 20. Vi bruker cookies for å forbedre din opplevelse på vår hjemmeside. Ved å bruke dette dette nettstedet, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.


Denne varianten av Alias retter seg primært mot de yngste barna og i motsetning til Junior Alias fungerer ikke dette spillet like godt på tvers av aldersgruppene. For barn som kanskje ikke helt har utviklet tålmodighet eller evne til å takle å ligge sist, er det en positiv ting at både den som leser og gjetter får flytte brikken frem. I mitt første Alias skal man forklare et ord og få motspilleren til å gjette riktig ord uten å si selve ordet eller deler av det. Spillet tilbyr de yngste å konversere og ha det gøy samtidig. Man utvider ordforrådet og trener kreativiteten.


To ulike spillebrett. Levering innen 2-virkedager Fri frakt ved ordre over 70-På lager. Kjempestort utvalg til knallpriser og korte leveringstider! Alias er det meget populære ordforklaringsspil, hvor man skal forklare de or der står på kortet uden at sige ordet eller dele af ordet.


Det findes i flere udgaver og denne udgave er beregnet til, at børn ned fra år også kan være med. Mitt første Alias brettspill. I det originale Alias skal man forklare det or der står på kortet. Hvis barnet ikke er kunde fra før, så trenger vi Norsk fødselsattest eller bekreftelse på foreldreansvar, begge deler bestilles hos Skatteetaten. Mit Første Alias : Underholdende børnespil med Disney.


Alias er et populært familiespil, der findes i mange forskellige udgaver. Hege og Kathrine starter og Tore velger at Hege skal forklare ord nummer på de neste kortene. Hege tar deretter en bunke kort, og Remo snur timeglasset (eller rettere minuttglasset). Det første ordet Hege må forklare er ”midtpunkt”, og hun kan da ikke bruke selve ordet i forklaringen og heller ikke ”ord som er i ordet”. Større og mer solide brikker for de minste barna, og morsom underholdning for hele familien.


Ta Kortlappen sammen, så får barnet nyttig kunnskap om kort, koder og penger. Vergene må bestille kortet. Min første kvinne var en virkelig het opplevelse. Det året jeg fylte seksten, var jeg på vinterferie hos min eldste bror og hans kone.


Han var tretti år, hun tjuesju, og de hadde en datter på seks, og en sønn på fire år. Dette ligger mer enn førti år tilbake i tiden. De drev en liten landhandel der oppe i nord.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg