torsdag 30. oktober 2014

Kyllingkjøttdeig suppe

En myk avokadesuppe toppet med mais og Red Hot Chili Flakes. Lettvint og supergod suppe med god smak av krydderost. Her er oppskriften på kjempegode, grove muffins. Smaker aller best lunkne, gjerne med en salat ved siden av, men er også flotte å ha med på tur eller ha som en god overraskelse i matboksen.


Fres løken i en kjele.

Ha i kyllingkjøttdeig , presset hvitløk, karve og paprikapulver. Stek i et par minutter. Rør i tomatpuré og tilsett purre, paprika og buljong. La suppen trekke i 5-minutter.


Ha i kokte linser og smak til med krydder. Server med godt brød. Vask og skjær purre i fine skiver.

Bland kyllingkjøttdeig med salt og sort pepper. Bruk en skje, lag små boller og ha dem rett i suppen sammen med purreløken. Smak til med salt og sort pepper. Kyllingkjøttdeig brukes på samme måte som svinekjøttdeig.


Den passer til mange typer krydder og smaker, og er ypperlig til utenlandske matretter. Dette er en ypperlig suppe , da den har mye smak og min erfaring er at den også er populær blant barn. For å gjøre den mildere kan du benytte mindre hvitløk, ingefær og curry (smak til). Tilsett eventuelt litt mer kokosmelk (eventuelt litt matfløte hvis kokossmaken blir for dominerende).


Nydelig suppe , spesielt med hvitløsbrød ved siden av! Steik karbonadedeig og ha over i samme gryte som løken. Tilsett deretter resten av ingrediensene, men hold litt igjen på vatnet.


Juster med vatn til passe konsistens, alt etter om du ønsker ei fyldig eller tynn suppe. Vi har oppdaget at du blokkerer annonser. Vi i Godt hadde satt stor pris på om du hvitelister oss slik at vi kan finansiere vår journalistikk med reklame og fortsette å være en gratis nyhetskilde.


Slik tilbereder du kyllingkjøttdeig på en sunnere måte: Finn kyllingkjøttdeig som ikke inneholder salt. Lag suppe med kyllingkjøttdeig.

Svenes: Husk at vanlig, rød chili som vi får i butikken her i Norge er mye mildere en birdseye-chilien de bruker i Thainand. Har vært i Thailand flere ganger, og de spiser meget sterk mat, mulig du bare får falang-styrke på maten du har. Finhakk løk og hvitløk.


Ha løken i en stor gryte og surr i olje til den er myk. Skjær brokkoli i mindre biter. Skrell løk og hvitløk og skjær i skiver. Hell over fløte, vann og sitronsaft. Rør suppen til den blir glatt og skummete, bruk gjerne stavmikser rett i kasserollen.


En fyldig gulasjsuppe metter godt og er rask å lage med kjøttdeig. Suppe er deilig vintermat. Har du kyllingkjøttdeig og nudler har du basis for billig og god middag ! Verken kyllingkjøttdeig eller nudler har mye smak, med de tar godt til seg smaker som tilsettes. Bruk de nudlene du har i huset -eller liker best, jeg brukte tomatnudler laget med hvete.


Rør kyllingkjøttdeig med egg og tilsett hakket hvitløk, persille og krydder. Kok opp vann og buljong. Tilsett oppdelte suppegrønnsaker, og kok til de er knapt møre.


Vil nok kalle det tykk suppe jeg også. Men ha oppi en boks chilibønner, evt. Anbefaler å lage tacokrydderet selv, gjerne etter oppskriften her, det blir mye bedre og sunnere enn ferdigpakkene. Vi bryr oss om ditt personvern.


Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg