mandag 6. oktober 2014

Overgangsjakke barn

Bare det beste er godt nok for våre barn , og Zalando. La barnet finne sin egen stil. Du kan være sikker på at dere vil finne en overgangsjakke som tilfredsstiller dine krav til kvalitet, og barnets krav til utseende og bruk.


Et barn som elsker å være utenfor og base i snøen stiller større krav til jakken enn et barn som primært er utendørs for å transportere seg fra A til B. Vår og høst kan by på utfordringer i forhold til ytterjakker til barn fordi været kan skifte i løpet av et øyeblikk.

Senja vattert jakke til gutt er en vattert jakke med romslig passform. Overgangsjakke til barn. Dette er en solid og god jakke som isolerer godt på kjølige dager.


Jakken egner seg godt på tur i by, skog og mark, og den er myk og behagelig i bruk. Sol og regn om hverandre. Bruker fortsatt vinterjakka, men kan vel bli litt varmt. Hva bruker barna deres?


Barna mine er i småskolealder.

Hos oss finner du et godt utvalg vinterdresser til baby og større barn. Vi fører merker som Reima, Wheat og Name It. Vanntett, vindtett og pustende.


Laget i 1 nylon og er optimal for barnets bevegelighet. Se vores udvalg af lette overgangsjakker og termojakker til drenge og gør dit barn klar til sjov og leg i forår- og efterårsmånederne. Eller se vores populære 3-i-jakke som er perfekt til alt slags vejr. Barn og Baby er en norsk nettbutikk med fysisk butikk på Teie i Færder kommune (gamle Nøtterøy kommune), ca km fra Tønsberg sentrum. Hold dit barn varm og glad med de stilfulde overgangsjakker til børn.


I en god garderobe er en god overgangsjakke et must og vi har lige, hvad du leder efter. Skiftet fra de varme årstider til de kølige sæsoner kræver en jakke, som tilpasser sig temperaturskiftet, så dit barn er komfortabelt og trygt i hverdagen. Kjøp jakker til barn og junior fra merkene Bergans, didriksons og Helly Hansen til lave priser.


Kun kjente merkevarer. Med en sommerjakke er dit barn klædt godt på til at gå de lunere måneder i møde med en jakke, der kan klare regn og blæst, samtidig med at den ikke bliver alt for varm. Nogle af sommerjakkerne kan også betragtes som en efterårsjakke eller forårsjakke.


Superlett og lekker overgangsjakke fra Waldhausen. Foråret ånder os i nakken, og det gør de stigende temperaturer og solens stråler heldigvis også. Det er ved at være tid til at skifte den tunge flyverdragt ud i børnenes garderobe og sige goddag og velkommen til en overgangsjakke.

Vi har fundet fine af slagsen, der forhåbentlig kan inspirere dig. Imitrert skinnjakke til barn , gutt, sort bikerjakke fra Name It. Tøff jakke med fine detaljer.


Jakken har mange glidelåser, vatterte sømdetaljer på skuldrene, rund hals og funksjonelle lommer. Slip for kolde kinder og snotter næser, med en overgangsjakke som er tilpasset til at bruges i overgangsperioden som kommer hver forår og efterår. Dit barn skal nemlig ikke mangle noget, og det tøj du iklæder ham eller hende skal være komfortabelt i løbet af hele dagen.


Svøb fx dit barn i en sød og blød bodystocking.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg