onsdag 8. oktober 2014

Dåpskake trondheim

Bygg din egne, unike dåpskake , hent selv eller få levert. Norges største nettportal for kakebestilling. Samme pris som bakeren - Bare enklere. Vi leverer i hele Norge.


Bestilling har aldri vært enklere. Hent selv eller få levert på dør!

Reserver ditt Hotell i Trondheim online. Super bilferie i Trondheim med halvpensjon. Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! Kakebestilling har aldri vært enklere!


En stund siden jeg har blogget nå, vært godt med litt fri #128578; Men jeg er her og det kommer innlegg fra meg innimellom ja #128578; Jeg tenkte i dag jeg skulle lage et innlegg med litt bilder fra den siste dåpskaka jeg laget. Få levert på døren eller hent selv. Dåpskake Trondheim ? Vi baker et stort utvalg fristende kaker!


Sett sammen din egen variant eller velg blant våre bestselgere.

Lag din egen, eller bestill en ferdig kake. Et perfekt selskap starter med en perfekt kake. Vi tar oss av bakingen, så du kan konsentrere deg om å nyte den store dagen. Skreddersy en kake med personlig tekst og bilde.


Hvis du ønsker kan kaken skreddersys etter dine ønsker, for på Kakemakeren. Inviter til dåpsfest med en vakker og innbydende dåpskake. Med nydelig smak og design vil kaken bidra til en verdig fest. Det ble en fin opplevelse for alle som ble døpt denne dagen og for oss som representerte kirken. Etter jul vil jeg starte som konsulent for Kakeboksen.


Homeparties her i Trondheim for de som er interessert i produktene og tips og råd innen bruksområder og teknikker. Mer informasjon kommer nærmere oppstart, men dette blir gøy. Goman Bakeriet AS Trondheim fra , Trøndelag. GOMAN er Coops egne bakeri og representerer en kombinasjon av lokale bakertradisjoner og moderne industri.


Ingen kaker er like, og prisene varierer i forhold til både ingredienser, størrelse og pynt. Bakerifilosofi Hemmeligheten bak godt bakverk er de beste råvarene. Vi tror at naturlige råvarer, grundig håndverk og kjærlighet til faget, så gir bedre og mer smaksrike og ekte produkter som du skal få nyte. Vi er et håndverkskonditori som bygger på tradisjoner og naturlige råvarer.


Vi følger sesongens råvarer i større grad enn det som er vanlig i norske konditorier, noe som gjør at våre produkter varierer fra årstid til årstid.

Denne forandringen fryder både oss som jobber med råvarene, og alle som spiser det vi lager. Vårt team er både kokker og konditorer og vi jobber i det som er.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg