onsdag 22. oktober 2014

Fremkalle bilder 18x24

Vi har et stort utvalg design tilpasset livets viktigste øyeblikk. Last ned appen og bestill. CEWE har klimanøytral produksjon, god kvalitet og rask levering. Fremkalling av bilder og foto Ta vare på minnene og få dine digitale bilder på ekte høykvalitets fotopapir! Farger og papirkvalitet er det blant det ypperste!


Ved Standard kvalitet får du filnavn og dato printet bak på bildene, samt bildene tåler vannsprut!

Fremkalle bilder , fargebilder, foto, fra ditt digitalkamera. Ingen skjulte avgifter. Dermed kan du altså få fremkalt bildene dine i den størrelsen som du trenger.


Med dagens mobiltelefoner med kamera som tar bilder i høy kvalitet, tar vi flere og bedre bilder enn aldri før, men, sammenlignet med tiden da bilder ble fremkalt, har vi blitt dårligere til å ta vare på og vise frem viktige minner. Bildene er en del av den du er. Uansett om det er bilder av familien, husdyret eller vakre utsikter, utgjør de en del av det unike livet ditt og det du har. Enten du vil fremkalle klassiske fotoalbumsbilder eller lage en spennende collage med kvadratiske bilder , har vi løsningen for deg.


Fotorammer - 18xcm.

Fremkall bilder fra mobilen din og få dem levert på døra! Fra et stort utvalg av forskjellige materialer kan du lage mangfoldige kombinasjoner av formater med to, tre eller fire deler. Du kan bruke et av dine egne bilder eller finne et bilde i vårt motivgalleri. Nfoto sender stort sett dagen etter du bestiller (virkedag).


Om Posten er i rute har du varene i din postkasse to døgn etter bestilling. I enkelte perioder kan leveringstiden øke og Nfoto garanterer ikke for leveringstider under virkedager. Det å fremkalle bilder på nett er noe av det enkleste du kan gjøre.


Bare tilpass og beskjær bildet akkurat som du vil ha det, så tar vi oss av resten. Eller du kan gjøre det selv, og printe bilder rett fra datamaskinen. Det viktigste er tross alt at det blir et perfekt resultat.


Du slipper å bekymre deg for kronglete teknikk og får i stedet bilder av høy kvalitet. Har du tatt bildene dine med et digitalkamera bør du velge 10xcm. Ta bildet , fremkall bildet – det tar et øyeblikk. Det tar normalt et par dager å fremkalle bilder , men den tiden er nå forbi hos flere av Elkjøps butikker. Her kan du få printet bildene dine på ekte fotopapir.


Inntil videre tilbyr følgende butikker. Forstørrelse 30xcm!

Du bestemmer designet selv! Printes på Fuji Crystal Archive lustre (matt) på kjemibasert fotolab. Fotorammer - 18xinches (472x6cm) Våre rammer som passer motiv på 18xinches passer til dine større bilder i dette formatet. De er også egnet til collager.


Kanskje har du et favorittbilde fra en utenlandsferie som trenger en ramme som passer? Da er disse rammene perfekte. Digitale speilrefleks fotograferer også i samme format.


De fleste digitale kompaktkamera og mobilen tar bilder som passer best i 10×13. Kvadratiske bilder fra Instagram passer best i 10×mens skjermbilder og bilder fra f. Snapchat passer best til 10. Om du er på farta er det nå også fullt mulig å fremkalle bilder fra mobil. Alt du trenger å gjøre er å laste ned appen vår.


Så kan du printe bilder fra mobil like enkelt som fra noen Dette gjør at du sparer masse tid når du har tatt flotte bilder på mobilen. Noe som er enkelt gjort med dagens mobiler. Et alternativ er jo nemlig å printe ut fotografiene dine selv på en riktig bra printer, helst blekkprinter, og dermed spare både tid og arbeid i stedet for å sende inn bildene for fotofremkalling til et lab. Det er jo dette med prisen først og fremst. Men blir det billigere?


Nei, som oftest ikke. Spørsmål og svar om analog film. Hvilken type film fremkaller vi? Vi fremkaller ikke lenger fra APS etter 31.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg