torsdag 16. oktober 2014

Fride navn

Begge har to opphav. Det ene er en kortform som oppstod allerede i middelalderen av gamle norske navn med frid som del (for eksempel Ragnfrid eller Åsfrid). Betydningen er vakker.


Fride navn

Det andre opphavet er en kortform av tyske navn med frid som del (for eksempel Frederikke og Elfrida). Navnet er lite utbredt utenfor Norge. Frida har to opphav. Noen navn som er mye brukt i Tyskland har ennå ikke slått an i Norge. Kanskje kan disse også være aktuelle å velge?


Her kan du søke på fornavn og etternavn og finne ut hvor mange i Norge som heter dette og hvordan bruken av navnet har vært over tid. Vi fant synonymer til ordet fride som du kan bruke til å løse kryssordet. Før dette var det ganske mange litt tvilsomme navn i kalenderen som ikke stammet fra historiske legender men fra ulike sagn og myter. Hva tenker folk på deg når de hører ditt navn og etternavn? For å få en best mulig opplevelse av å bruke våre nettsider, bør du bruke en nyere versjon av Internet Explorer eller alternative nettlesere.


Fride navn

Fine navn dere har på listen, og gleder meg til å høre hva dere velger! Jeg har uvanlige navn på mine gutter, men de kunne ikke het noe annet. Kjedelig at alle skal hete Sara, Marcus, Mats og Jonas (selv om det er fine navn altså).


Vegard Vikhammermo Hermstad Tekniker. Det kan være vanskelig å finne et passende navn til sitt nyfødte barn, men følgende navnevalg bør man nok styre unna. Hopp til hovedinnhold. Og det er så utrolig masse jeg kan skrive om deg, men jeg er ganske dårlig til å putte ting på papiret som det heter.


Kontakt kundeservice før bestilling for å sjekke lagerstatus. En sofa i tidløs design. Jentenavn bør ikke slutte på a. Synes jentenavn som slutter på e er finest. Er veldig glad i norrøne navn , men vil helst unngå de som assosieres veldig med mytologien, som Odin eller Ask og Embla (for ikke å snakke om Loke).


Blir veldig glad for forslag! Jeg kan jo da nevne et navn jeg syns er kjempefint, som ikke er nevnt (etter hva jeg har sett hvertfall) det er Minda. Et gammelt norsk navn , som mange aldri har hørt, så det er nok ganske glemt. Veit ikke om mange som heter det, men min oldemor het det.


Fride navn

Mitt navn er vi også eller som har. Jeg var nær ved å få sertifikat i hennes navn (vel, mitt navn også, men hennes fødselsdato) det var nemlig hun som sto på papira til sensor ved oppkjøring. Vi er i alle fall to.


Det er flere forskjellige forklaringer på navnet , og det er ingen enighet om hvilken som er den mest riktige. Vi lister opp de mest populære, slik at du selv kan bestemme hvilke versjon du mener er riktig. Nå har benken hennes blitt et minnesmerke.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg