onsdag 22. oktober 2014

Nsb minipris

Hver måned legger vi ut tusenvis av Miniprisbilletter. Billettene går raskt, så vær tidlig ute med å bestille togturen. Her kan du kjøpe billett og se betingelsene. Bestiller du i god tid er du nærmest garantert en togbillett til en rimelig pris. Every month we release thousands of Minipris tickets.


These low-priced tickets sell out quickly, so be sure to purchase your ride early.

You can buy your ticket and read our terms and conditions here. Her kjøper du billetter til alle togavganger og Vys bussavganger i Norge. Du finner også informasjon om rutetider, trafikkstatus, avbestilling og hittegods. Minipris -billettane har i mange år vore NSB og nå Vy sin store kampanjestrategi. Billettar heilt ned til 1kroner som kan ta deg gjennom heile landet.


NSB er billigst på fire av disse sju strekningene. Men det er en seier med modifikasjoner. Det er nemlig togselskapets miniprisordning som gjør dem billigst i denne pristesten.

For å sikre seg minipris -billett må man bestille dagen før, og billetten kan ikke refunderes eller endres. Reisende som skal ha med dyr på reserverbare tog kan per i dag ikke bestille billetter på nsb. Du slipper selvfølgelig å betale pristillegget på minipris , ettersom du ikke har mulighet for å bestille på internett. Velkommen til pers.


Brukernavn: Passord: Problemer med innlogging? Skal du reise en tur på hytta eller vil du pendle til jobb med tog? Enten du vil sove, lese, leke eller arbeide om bor kan du finne en togbillett og plass som passer deg. Finn tog- og bussavganger og billettpriser med reiseplanleggeren.


Når du har valgt reisen som passer deg, kan du raskt og enkelt kjøpe enkeltbillett eller tur-retur-billett. Det opplyser NSB i en pressemelding. Nå skal alle NSBs kunder kunne benytte seg av tjenesten. Samtlige skal kunne bruke løsningen og minipris er også inkludert i appen. Alle billetter som er til salgs på nettet, skal være mulig å kjøpe via appen, sier Torkel Engeness, administrerende direktør i Intelecom, til DinSide.


NSB Minipris Like in a dream Reklame for NSB Minipris. Med Minipris fra 19- kan du sette deg på toget og reise dit. NSB Stille Stillhet om bord For mange er togreisen et fristed fra en stresset hverdag.


Stilleavdelingen om bord gir deg mulighet til å finne roen.

På NSB Stille er det ikke tillatt å bruke hverken mobiltelefon, PC eller høre på musikk med volum slik at andre hører det. Tilbudet er inkludert i togbilletten - det er bare å ta plass! Bli med oss på en togreise gjennom vårt langstrakte lan og bli kjent med NSB sine produkter og tjenester. Men hvis det bare er tilgjengelige minipris billetter som er ganske i nærheten av ordinær billett, f. Vy Minipris e-tickets offer discounted fares for travel aboard Vy intercity (“Regiontog”) trains. Each month, Vy makes available thousands of Minipris fares on all of their intercity train departures.


The Vy Minipris offer is determined by a combination of ticket demand and availability. Billetter og priser Alle våre billetter kan brukes på Ruters T-bane, trikker, busser og båter, og på Vys tog i Oslo og deler av Viken (tidligere Akershus fylke).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg