mandag 6. oktober 2014

Hotell med basseng trondheim

Se anmeldelser og bilder. Sentrale beliggenheter. Eksklusive tilbud på overnattingssteder i utsolgte perioder. Raskt, enkelt og brukervennlig. Umiddelbar bestillingsbekreftelse.

Enkel, rask og trygg bestilling! Nye tilbud hver dag. Bestill i dag, reis i morgen! Finn et billig hotell for natten. Søk og bestill billige hoteller nå.


Konferansehotell - Budget hotel - Byhotell. Garantert lavest pris online. Book ditt hotellrom her.

Les anmeldelser og sammenlign priser på Expedia. Hva med å kombinere hotellovernattingen din med en svømmetur før frokost, eller et kveldsbad før du går til sengs? Senk skuldrene og få ny energi i vannet eller ved bassengkanten. Hopp i det - book ditt neste opphold på et av våre hotell med basseng.


Gratis Wi-Fi er tilgjengelig i hele bygningen. Senga var utmerket - heilt hææærlig , no skal det seiast at me har bodd på hytte i famileikøye og uten bad ei veke før me kom på hotellet. Det sentrale atriet er dekket av et glasstak og fyller plassen med fantastisk naturlig lys.


Sammenlign priser og spar penger med TripAdvisor, verdens største reisenettsted. Se tilbud og anmeldelser fra ekte reisende. Flere hotell i vårt program, som TUI Blue For Two og TUI Blue For Families, har rom med egen utgang til basseng eller privat basseng , og trenden vokser. Her har vi samlet noen av hotellene. Men bestill nå - rom med swim out og privat basseng er de mest populære.


Her presenterer vi alle våre Swim Out- hotell hvor vi tilbyr rom og leiligheter med privat basseng eller delt, privat basseng. På noen av dem har du ditt eget basseng , på andre kan du gå rett fra terrassen ned i et basseng som du deler med dine naboer. Nyoppussede Britannia er oppgradert med flere fasiliteter!


Vi tilbyr et omfattende behandlingstilbud.

Alle våre tre hoteller ligger i sentrum av byen. Trondheim er populært blant turister – og det er ikke rart. Beundre den imponerende domkirken Nidarosdomen, stopp bortom Lerkendal stadion, stikk innom byens mange kunstgallerier eller besøk Rockheim, byens rocke- og popmuseum. Drømmer du om å våkne opp, tusle ut på terrassen og hoppe ut i ditt eget basseng i ferien? Da har du kommet til rett sted.


Hoteller med privat basseng. Følg bølgene med blikket fra bassenget ditt, og kjenn på gleden over å ha opplevelsen helt for deg selv. Få hotell med privat basseng kan by på en like uforstyrret utsikt over havet – og kombinert med femstjerners fasiliteter og et hav av aktiviteter å bli med på, er hotellet en sikker vinner for de helt spesielle opplevelsene. De beste hotellene med utendørsbasseng i Sverige.


Hvis du ønsker å bo på et hotell som har et utendørs svømmebasseng i Sverige, har du kommet til rett sted! Kjøl deg ned i varmen og gjør det lettvint for deg i ferien. Prisene er oppgitt per rom. Kombiner trening, swimout og avslapning! På Playitas Villas får du moderne og delikat innredete ferievillaer med swimout- basseng.


Prøv vår søkemotor til venstre for å se alle tilbudene. Med SwimTag blir alt du gjør i bassenget registrert. Rundt bassenget i Husebybadet er det plassert en rekke sensorer.


Med et SwimTag-armbån vil du kunne registrere hvor langt du har svømt, hvor fort du svømte, hvor lange pauser du har tatt, hvilken stilart du benyttet og hvor mange og lange tak du har tatt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg